Lääketiede


Mikä aiheuttaa verisuonten vaurioita?

Vaikka syy näiden verisuonten poikkeavuuksien keskushermostoon ei vielä ymmärretä hyvin, Tutkijat uskovat, että ne useimmiten johtuvat virheistä, jotka tapahtuvat aikana alkion tai sikiön kehitykseen. Nämä virheet voivat liittyä geneettisiä muutoksia joissakin tapauksissa. Muutamia eri verisuonten epämuodostumat tiedetään olevan perinnöllistä ja näin tiedetään olevan geneettinen perusta. Jonkin verran näyttöä myös siitä, että ainakin osa näistä vaurioista on hankittu myöhemmin elämässään vuoksi vahinkoa keskushermostoon.

Aikana sikiön kehitykseen, uusien verisuonten jatkuvasti muodossa ja sitten katoavat kuin ihmisen kehon muutokset ja kasvaa. Nämä muutokset kehon verisuonten kartta jatkuu syntymän jälkeen ja ohjataan angiogeneesiä tekijät, kemikaalit, joita elimistö tuottaa joka edistää uusien verisuonten muodostumista ja kasvua. Tutkijat ovat äskettäin havaittu muutoksia kemialliset rakenteet eri angiogeneesiä tekijöiden jotkut ihmiset, jotka ovat audiovisuaalisia mediapalveluja tai muu vaskulaarinen poikkeavuuksia keskushermoston. Kuitenkin, ei ole vielä selvää, miten nämä kemialliset muutokset itse aiheuttaa muutoksia verisuoniin rakenne.

Tutkimalla malleja familiaalinen tapahtuman, Tutkijat ovat osoittaneet, että yhdenlainen syvä epämuodostuma johon sisältyy useita leesiosta muodostuminen johtuu geneettinen mutaatio kromosomissa 7. Tämä geneettinen mutaatio esiintyy monien etnisten ryhmien, mutta se on erityisen yleisiä suuri väestö Hispanic amerikkalaiset asuvat Lounais; Näiden henkilöiden osuus yhteisestä esi-isästä, joille geneettinen muutos tapahtui. Joitakin muita verisuoni virheitä keskushermoston ovat osa suurempaa lääketieteellistä oireyhtymien tiedetään olevan perinnöllinen. Ne ovat perinnöllisiä verenvuotoa telangiectasia (tunnetaan myös nimellä Osler-Weber-Rendu tauti), Sturge-Weberin oireyhtymä, Klippel-Trenaunay oireyhtymä, Parkes-Weberin oireyhtymä, ja Wyburn-Mason oireyhtymä.