Lääketiede


Mikä on reumalääkäri?

Reumalääkäri on lääkäri, joka on erikoistunut nonsurgical hoitoon reumaattisten sairauksien, Erityisesti niveltulehdus.

Reumatologia on erityisiä etuja selittämätön ihottuma, kuume, niveltulehdus, anemia, heikkous, laihtuminen, väsymys, nivel-tai lihaskipua, autoimmuunitauti, ja ruokahaluttomuus. Ne toimivat usein konsultit, toimivat kuin lääkärin etsivän pyynnöstä muita lääkäreitä.

Reumatologia on erityisesti osaamisen arvioinnissa yli 100 muotoja niveltulehdus ja on erityisiä etuja nivelreumassa, selkärankareuma, nivelpsoriaasi, systeeminen lupus erythematosus, fosfolipidivasta oireyhtymä, Silti tauti, dermatomyosiitti, Sjögrenin syndrooma, vaskuliitti, skleroderma, sekoitettu sidekudossairaus, sarkoidoosi, Lymen tauti, osteomyeliitti, nivelrikko, selkäkipu, kihti, pseudogout, relapsoivan polykondriitin, Henoch-Schönleinin purppura, seerumitauti, reaktiivinen niveltulehdus, Kawasakin tauti, fibromyalgia, erythromelalgia, Raynaud'n tauti, kasvukivut, iriitti, osteoporoosi, refleksi sympaattinen dystrofia, ja muut.

Klassinen aikuisten Reumatologia koulutus sisältää neljä vuotta terveydenhuolto-oppilaitoksessa, vuoden harjoittelun sisätautien, kahden vuoden sisäisten lääketieteen residenssi, ja kahden vuoden reumatologia apurahan. On subspecialty aluksella reumatologia sertifiointi, tarjoamia American Board of Internal Medicine, joka voi antaa alukselle todistuksia hyväksytty Reumatologia.

Lastentautien Reumatologia ovat lääkärit, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan kattavaa hoitoa lapsille (sekä heidän perheidensä) reumaa sairastavilla, Erityisesti niveltulehdus.

Lastentautien Reumatologia on lastenlääkäri, joka on suorittanut lisäksi kaksi kolmen vuoden erikoiskoulutus lastenreumatologian ja yleensä hallitus-sertifioitu lastenreumatologian.