Lääketiede


Mikä aiheuttaa Aspergerin oireyhtymä?

Jos hyväksytään päätellä, että Aspergerin oireyhtymä on yksi autismin häiriöt, sitten syitä Aspergerin oireyhtymä voidaan olettaa olevan sama kuin syyt autismi. Tarkat syyt autististen häiriöiden ei ole havaittu, vaikka perinnöllinen (geneettinen) Osan uskotaan olevan mukana. Tukee tätä ajatusta on, että Aspergerin oireyhtymä on havaittu esiintyvän suvuittain. Joissakin tapauksissa, autististen häiriöt voivat liittyä myrkyllisiä vastuisiin, teratogens, ongelmia raskaudesta tai synnytyksestä, ja ennen syntymää infektiot. Nämä ympäristön vaikutteet voivat toimia yhdessä muuttamaan tai mahdollisesti pahentaa taustalla geenivirhe.

Jotkut kirjoittajat ovat ehdottaneet kausaalinen rooli rokotteen altistumisen (erityisesti tuhkarokko-ja tiomersaalia, elohopea säilöntäaine joissakin rokotteiden) autismi. Kuitenkin, Valtaosa epidemiologisia todisteita siitä mitään näyttöä yhdistyksen välillä rokotukset ja autismi, ja asiantuntijat ovat kumonneet tämän teorian.

Kuinka yleistä on Aspergerin oireyhtymä?

Aspergerin oireyhtymä on 5 kertaa yleisempi pojilla kuin tytöillä. Viime vuosina, määrä autismin kirjoon on kasvanut dramaattisesti Yhdysvalloissa. Syynä kasvuun ei ole täysin selvä, mutta se johtui todennäköisesti sekä parannuksia ja muutoksia diagnostisen prosessin, joka johtaa kasvuun lasten määrä on yksilöity, sekä jonkinasteinen todellinen kasvu ilmaantuvuus häiriöt itse. Tuoreimmat tutkimukset osoittavat, että 1 jokaisesta 110 lapset Yhdysvalloissa on autismin kirjon.

Aspergerin oireyhtymä on arvioitu vaikuttavan 2.5 jokaisesta 1000 lapset, perustuu lasten kokonaismäärä autismin kirjon häiriöt.