Lääketiede


Mitkä ovat syyt Alzheimerin tauti?

Syy(kanssa) Alzheimerin tauti on (ovat) ei tiedossa. The “amyloidi kaskadeissa hypoteesi” on eniten keskusteltu ja tutkittu hypoteesia aiheuttaa Alzheimerin tautia. Vahvin tiedot tukevat amyloidin kaskadeissa hypoteesi tulee tutkimuksen varhain alkanut peritty (geneettinen) Alzheimerin tauti. Mutaatiot Alzheimerin tauti on todettu noin puolella potilaista, joilla varhain alkanut tauti. Kun kaikkia näitä potilaita, mutaatio aiheuttaa ylituotannosta aivojen tietyn muodon pieni proteiini fragmentti kutsutaan ABeta (Aβ).
Monet tutkijat uskovat, että suurin osa satunnaisesti (esimerkiksi, ei peri) tapauksia Alzheimerin tauti (Nämä muodostavat suurimman osan kaikista Alzheimerin tauti) on liian vähän poistaminen tämän Aβ proteiinia eikä liikaa tuotantoa. Joka tapauksessa, paljon tutkimusta löytää keinoja estää tai hidastaa Alzheimerin tauti on keskittynyt keinoja vähentää määrää Aβ aivojen.

Mikä on Alzheimerin tauti?

Alzheimerin tauti (AD) on hitaasti etenevä aivosairaus, joka on ominaista amnesiaa ja lopulta on häiriöitä perustelut, suunnittelu, kieli, ja käsitys. Monet tutkijat uskovat, että Alzheimerin tauti johtuu tuotannon lisäämistä tai kertymistä tietyn proteiinin (beeta-amyloidin proteiini) aivoissa, joka johtaa hermosolujen kuolemaan.

Todennäköisyys ottaa Alzheimerin tauti kasvaa huomattavasti iän jälkeen 70 ja voivat vaikuttaa noin 50% Henkilöiden vuotta täyttäneet 85. Kuitenkin, Alzheimerin tauti ei ole normaali osa ikääntymiseen ja ei ole jotain, joka väistämättä tapahtuu myöhemmin elämässä. Esimerkiksi, monet ihmiset elävät yli 100 vuotiaita eikä koskaan kehittää Alzheimerin tauti.