Lääketiede


Mikä on ennuste henkilön Alzheimerin tauti?

Alzheimerin tauti on aina progressiivinen. Eri tutkimuksissa on todettu, että Alzheimerin tauti etenee yli kahden 25 vuosina eniten potilaiden kahdeksasta 15 vuosi erilaisia. Kuitenkin, määritellään kun Alzheimerin tauti alkaa, varsinkin jälkeenpäin, voi olla hyvin vaikeaa. Potilaat eivät yleensä kuole suoraan Alzheimerin tauti. Ne kuolevat, koska he ovat nielemisvaikeuksia tai kävely ja nämä muutokset tekevät ylivoimainen infektioita, kuten keuhkokuume, paljon todennäköisemmin.

Useimmat henkilöt, joilla on Alzheimerin tauti voi jäädä kotona niin kauan kuin jotkut apua muut taudin edetessä. Lisäksi, Lähes koko aikana sairauden, yksilöiden säilyttää kyky antaa ja vastaanottaa rakkautta, jakaminen lämmin ihmissuhteet, ja osallistumalla erilaisiin mielekästä toimintaa perheen ja ystävien seurassa.

Henkilön kanssa Alzheimerin tauti voi enää pysty tekemään matematiikka, mutta voivat silti pystyä lukemaan lehteä mielihyvin. Playing piano saattaa tulla liian stressaavaa edessä kasvaa virheitä, mutta laulaminen yhdessä muiden kanssa voidaan vielä täytä. Shakkilauta voidaan joutua ahmia, mutta pelaa tennistä voi silti olla hauskaa. Näin, huolimatta monet raivostuttava hetkiä elämässä Alzheimerin tauti ja heidän perheidensä, monia mahdollisuuksia säilyä myönteistä vuorovaikutusta. Haaste, pettymys, läheisyys, ilmaisee, lämpö, surullisuus, ja tyytyväisyys voi kaikki olla kokenut ne, jotka työtä auttaa henkilön Alzheimerin tauti. Lisää, lue omaishoidon ja Alzheimerin tauti: Omaishoidon haasteet artikkelit.

Reaktio potilaan kanssa Alzheimerin tautia sairaus ja hänen kyky selviytyä myös vaihdella, ja voi riippua sellaisista tekijöistä kuten elinikäisen persoona malleja luonne ja vakavuus korostaa lähiympäristön. Masennus, vaikea huoli, vainoharhaisuus, tai harhaluuloja voi seurata tai aiheuttaa sairauden, mutta nämä ehdot voidaan usein parantaa asianmukaista hoitoa. Vaikka ei ole parannuskeinoa Alzheimerin tauti, hoidot ovat saatavilla vähentää monia oireita, jotka aiheuttavat kärsimystä.