Lääketiede


Alzheimerin tauti

* Alzheimerin tauti on aivosairaus tuntemattomasta syystä, joka johtaa dementia.

* Useimmat Alzheimerin tauti on yli 65 vuotiaille.

* On 10 klassinen varoitusmerkkejä Alzheimerin tauti: muistinmenetys, vaikeuksia suorittaessaan tuttuja tehtäviä, ongelmia kielen kanssa, desorientaatio ajan ja paikan, Huono tai alentaa tuomiota, ongelmia abstraktia ajattelua, misplacing asiat, mielialan tai käyttäytymisen, muutoksia persoonallisuus, ja menetys aloite.

* Potilaat, joilla oireita dementia olisi perusteellisesti arvioitava ennen kuin ne tulevat väärin tai huolimattomasti merkitty Alzheimerin tauti.

* Vaikka ei ole parannuskeinoa Alzheimerin tauti, hoidot ovat saatavilla vähentää monia oireita, jotka aiheuttavat kärsimystä.

* Hallinta Alzheimerin tauti koostuu lääkitys perustuu ja ei-lääkitys perustuvat hoidot järjestetään potilaan hoidon ja perhe. Hoidot pyritään muuttamaan taustalla taudin kulkuun (viivyttämällä tai kääntää etenemiseen) ovat toistaiseksi olleet suurimmaksi osaksi tuloksettomia. Lääkkeitä, jotka palautetaan virhe, tai toimintahäiriö, kemian sanansaattajia hermosolujen on osoitettu parantavan oireita. Lopuksi, lääkkeitä on saatavilla, jotka käsittelevät psyykkisiä oireita Alzheimerin tauti.