Lääketiede


Mitä vaikutuksia ei anaboliset steroidit ovat käyttäytymiseen?

Asia raportit ja pienet tutkimukset osoittavat, että anaboliset steroidit, kun niitä käytetään suurina annoksina, lisätä ärtyneisyyttä ja aggressiivisuutta. Jotkut steroidi väärinkäyttäjät ilmoittaa, että he ovat syyllistyneet aggressiivisia toimia, kuten fyysinen torjuntaan tai aseellinen ryöstö, varkaus, ilkivalta, tai murtovarkaus. Hyväksikäyttäjiä, jotka ovat syyllistyneet hyökkäävät toimet tai omaisuusrikokset yleisesti kertoa, että ne harjoittavat näitä käyttäytymismalleja useammin, kun he ottavat steroideilla kuin silloin, kun ne ovat lääkkeitä ilmaiseksi. Tuoreessa tutkimuksessa ehdotetaan, että mieliala ja käyttäytyminen nähdään aikana anabolisten-androgeeni steroidi väärinkäyttö voi aiheuttaa toisen hormonaaliset muutokset.

Tutkijat ovat yrittäneet testata yhdistyksen välillä anaboliset steroidit ja aggression hallinnoinnista korkea steroidi annosta tai lumelääkettä päiviä tai viikkoja ihmisten vapaaehtoisten ja sitten pyytää ihmisiä kertomaan heidän käyttäytymiseen oireet. Tähän päivään mennessä, neljä ole tehty tutkimuksia. Kolmessa, korkea steroidi annokset tuottikin enemmän tunteita ärtyisyyttä ja aggressiivisuutta kuin oli lumelääkettä, vaikka vaikutukset näyttävät olevan hyvin vaihteleva eri yksilöiden. Eräässä tutkimuksessa, lääkkeitä ei ole tätä vaikutusta. Yksi mahdollinen selitys, Tutkijoiden mukaan, on, että jotkut, mutta ei kaikkia anabolisia steroideja lisätä ärtyneisyyttä ja aggressiivisuutta. Viimeaikaiset eläinkokeet osoittavat kasvua hyökkäyksen jälkeen steroidi hallinto.

Muutaman kontrolloiduissa tutkimuksissa, aggressiivisuus tai haitallisia, avointa käyttäytymistä annostelusta aiheutuva anabolisten steroidien käyttö on raportoinut vähemmistö vapaaehtoisten.

Yhteenvetona, missä määrin steroidi väärin osaltaan väkivaltaa ja käyttäytymisen häiriöt on tuntematon. Kuten terveyden komplikaatioita steroidien väärinkäyttö, esiintyvyys äärimmäisissä tapauksissa väkivallan ja käyttäytymisen häiriöt olevan heikko, mutta se voi olla underreported tai underrecognized.

Tutkimus osoittaa myös, että jotkut käyttäjät saattavat kääntyä muiden lääkkeiden lievittää joitakin kielteisiä vaikutuksia anabolisten steroidien. Esimerkiksi, tutkimus 227 Miesten myönsi 1999 ja yksityisen hoidon keskus riippuvuus heroiiniin tai muiden opioidien totesi 9.3 prosenttia oli käyttänyt anabolisia steroideja ennen kuin kokeilet muita laittomia lääkkeitä. Näistä 9.3 prosentti, 86 prosenttia käytetään ensin opioidien torjumiseksi unettomuus ja ärtyneisyys johtuu anabolisten steroidien.