Lääketiede


Mitä läsnä punasoluja virtsassa tarkoittaa?

Punasoluja voi tulla virtsaa emättimeen kuukautisten poisjäänti tai trauma virtsarakon catherization.

Suuri määrä punasoluja virtsassa voi olla merkki infektio, trauma, kasvaimet, munuaiskivet. Jos punasolujen nähtävissä mikroskoopilla katsoa vääristynyt, Ne ehdottavat munuaisten osalta mahdollinen lähde ja saattaa aiheuttaa munuaisen tulehdus (glomerulonefriitti). Pieniä määriä punasoluja virtsassa on joskus nähnyt nuoria terveitä ihmisiä ja eivät viittaa sairauden.

Mitä läsnä valkosolujen virtsassa tarkoittaa?

Virtsa on yleensä ajatellut kuin steriili neste elimistössä, siis, näyttö valkosolujen tai bakteerien virtsa pidetään epänormaalina ja voi ehdottaa virtsatieinfektio, kuten, bladder infection (virtsarakon tulehdus), infektio tai munuaisten (pyelonefriitti). Valkosolut voidaan havaita virtsasta kautta mikroskooppitutkimuksella (pyuria tai leukosyytit veressä). Ne voidaan nähdä kovassa Energia-alan ja solujen lukumäärä kirjataan (määrällinen).

Valkosolut emättimestä tai avaaminen virtsaputken (koirailla, liian) voi saastuttaa virtsanäytettä. Tällaiset pitoisuudet sivuun, läsnäolo epänormaali määrä valkosolujen virtsassa on merkittävä.