Lääketiede


Mitä anoreksia oireita (psykologisten ja käyttäytymiseen)?

Anoreksia voi olla vaarallisia psykologisia ja käyttäytymiseen vaikuttaa kaikessa yksilön elämään ja voi vaikuttaa muihin perheenjäseniin sekä.

* Yksityishenkilö voi olla vakavasti alipainoisia, joka voi johtaa masennukseen ja sosiaalinen vetäytyminen.

* Yksityishenkilö voi tulla ärtyisä ja helposti järkyttää ja on vaikea olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

* Sleep voi tulla häiriöitä ja aiheuttaa väsymystä päivällä.

* Huomio ja keskittyminen voi vähentää.

* Useimmat henkilöt anoreksia tulla pakkomielle ruoan ja ajatuksia elintarvikkeiden. He ajattelevat sitä jatkuvasti ja tulee pakonomainen syöminen rituaaleja. Ne voivat kerätä reseptejä, leikata ruokansa pieniksi palasiksi, valmistautua laatimaan kalori-kuormattuna ateriat muita ihmisiä, tai hamstrata ruokaa. Lisäksi, ne voivat esiintyä muiden pakkomielteet ja / tai pakkomielteemme liittyvät elintarvikkeiden, paino, tai kehon muodon, jotka täyttävät diagnostiset kriteerit pakko-oireinen häiriö.

* Muut psyykkiset ongelmat ovat yleisiä myös ihmisiä, joilla on anorexia nervosa, kuten affektiivinen (mieliala) häiriöt, ahdistushäiriöt, ja persoonallisuushäiriöt.

* Yleensä, yksilöiden anoreksia ovat yhteensopivia kaikissa muissakin osa heidän elämäänsä paitsi heidän suhteensa ruoka. Joskus, ne ovat liian yhteensopiva, siinä määrin, että heillä ei ole riittävästi omakuvasta. He ovat innokkaita miellyttämään ja pyrkiä täydellisyyteen. Ne eivät yleensä hyvin koulussa ja usein kohtuuttomia itse erilaisia aktiviteetteja. Perheet anorektikkojen usein näyttävät “täydellinen.” Fyysinen ulkonäkö ovat tärkeitä heille. Suorituskyky muilla aloilla on korostettava myös, ja ne ovat usein korkeat tuloksen.

* Vaikka valvonta ja täydellisyys ovat kriittisiä kysymyksiä henkilöille, joilla anoreksia, elämänaloilla kuin heidän ruokailutottumukset ovat usein osoittautuneet käsistä sekä. Monet ovat, tai on ollut jossain elämänsä vaiheessa, väärinkäyttäjistä alkoholi, lääkkeet , tai uhkapeli. Pakkomielteemme joissa sukupuoli, käyttäessään, taloustyöt, ja ostokset eivät ole harvinaisia. Erityisesti, anorektikoista usein käyttää pakonomaisesti nopeuttaa painonlasku prosessi.

Kaikki nämä ominaisuudet voivat vaikuttaa kielteisesti oman päivittäisen toiminnan. Vähentynyt kiinnostus etuoikeutetusta toiminta voi johtaa. Jotkut yksilöt on myös oireita, jotka täyttävät diagnostiset kriteerit masennustila.