Lääketiede


Miten on epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö diagnosoitu?

Ei ole mitään erityistä lopullista testiä, kuten verikoe, että voidaan tarkasti arvioida, onko henkilö on antisosiaalinen persoonallisuushäiriö. Harjoittajat suorittaa mielenterveyteen haastattelussa etsii läsnäolo oireita aiemmin kuvattu. Koska käyttö mielenterveyteen haastattelu tekemään diagnoosin ja että tämä häiriö voi olla varsin kestävä hoito, On tärkeää, että lääkäri tietää arvioida oireiden yhteydessä yksilön kulttuurin niin henkilö ei arvioida olevan antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, kun hän ei. Valitettavasti, Tutkimus osoittaa, että monet toimijat ole riittävästi, kokemus, ja joskus halu tekijä kulttuurisessa kontekstissa omiin arviointeihin.

Mitä eroa on antisosiaalinen persoonallisuushäiriö ja psykopatian?

Sitä vastoin, psykopatian, vaikka ei mielenterveyden häiriön virallisesti tunnustanut American Psychiatric Association, pidetään entistä vakava muoto antisosiaalinen persoonallisuushäiriö. Erityisesti, jotta voidaan pitää psykopaatti, kutsutaan myös sociopath, yksilöllä on kokemusta ole katumusta syyllisyyttä toimistaan lisäksi osoittaa epäsosiaaliseen käyttäytymiseen. Vaikka 50%-80% ja vangittujen henkilöiden on todettu antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, vain 15% on osoitettu olevan vaikeampia antisosiaalinen persoonallisuushäiriö tyyppi psykopatian.

Psykopaatit ovat usein hyvin epäilyttäviä tai vainoharhainen, jopa verrattuna yksilöiden antisosiaalinen persoonallisuushäiriö. Vaikutuksia tällä epäilyttävää asenne voivat olla kohtalokkaita, siinä vainoharhaisia ajatuksia (-ajatuksia) johtavat usein psykopaattinen henkilö on tulkita kaikkia aggressiivista käyttäytymistä heitä kohtaan, jopa ne, jotka ovat perusteltuja, olevan mielivaltaisia ja kohtuuttomia. Televisioidaan tapaustutkimus psykopaatti jos elävästi tuloksena psykopaattisen viha. Erityisesti, rikollinen esillä tarina ilmeisesti kaapattu tyttö ja seksuaalisesti hyväksikäytettyjä hänen aikana useita päiviä yrittää osoittaa tutkintaviranomaisille että hänen tytärpuolensa väitteet, joiden mukaan hän seksuaalisesti hyväksi hänen vääriä.