Lääketiede


Mitä hoitoja epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö?

Toinen hyvin yleinen kysymys on Voiko epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö parannettavissa? Vaikka se voi olla aika suuria muutoksia, Tutkimus osoittaa, on olemassa useita tehokkaita hoitoja tämä häiriö. Esimerkiksi, teinejä, jotka saavat hoitoa, joka auttaa heitä muuttamaan ajattelua, joka johtaa heidän maladaptive käyttäytymisen (kognitiivinen käyttäytymisterapia) on todettu merkittävästi vähentävän toista epäsosiaalinen käyttäytyminen.

Toisaalta, yrittää hoitaa antisosiaalinen persoonallisuushäiriö kuin muita ehtoja ei usein tehokas. Esimerkiksi, ohjelmia, jotka ovat yrittäneet käyttää pelkästään heijastava (tietoa suuntautunut) lähestymistapa masennuslääkkeitä tai syömishäiriöistä ihmisten kanssa epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö usein pahentaa kuin parantaa tuloksia näiden yksilöiden. Näissä tapauksissa, yhdistelmän tiukkaan ja oikeudenmukaiseen ohjelma, jossa korostetaan opetuksen yksilöiden epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö taitoja, joita voidaan käyttää elää itsenäisesti ja tuottavasti sisällä sääntöjä ja rajoja yhteiskunta on tehokkaampi.

Vaikka lääkkeet eivät suoranaisesti käsitellä käyttäytymismalleja, jotka luonnehtivat antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, ne voivat olla hyötyä olosuhteissa, että yhteistyö tapahtuu tämän ehdon. Erityisesti, masentunut tai ahdistunut henkilöt on myös epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö voivat hyötyä masennuslääkkeiden, ja ne, jotka omaavat impulsiivinen viha voi parantaa, kun sitä tuulella stabilointi.

Mitä tapahtuu, jos antisosiaalinen persoonallisuushäiriö ei hoideta?

Jotkut yhteiskunnalliset kustannukset antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, kuten kärsimykset uhrien rikoksia ihmisiä joilla on tämä häiriö, ovat selkeitä. Kuitenkin, kun ihmiset ASPD ovat karismaattinen johtajat lahkojen, tuhoa ne voivat aiheuttaa usein ei tiedetä, ennen katastrofia tulokset. Joukkoitsemurhia tapahtuneet käskystä pastori Jim Jones Guyanassa vuonna 1978 on vain yksi esimerkki.

Henkilöt, jotka kärsivät antisosiaalinen persoonallisuushäiriö on suurempi riski väärin alkoholin ja muiden lääkkeiden ja toistuvasti rikoksia. Vankeus on mahdollinen seuraus. Henkilöt, joilla on epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö ovat myös alttiita mielialan ongelmia, kuten masennuksessa, levottomuus, ja kaksisuuntainen mielialahäiriö; ottaa muita persoonallisuushäiriöitä, erityisesti raja (BPD) ja narsistinen persoonallisuushäiriö; itsensä silpominen ja muut itsensä vahingoittamisen, sekä kuolemassa tapon, itsemurha, tai onnettomuus.

Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö taipumus tehdä käytännössä mitään muita edellytyksiä hankalampaa ja vaikea hoitaa. Ottaa epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö tekee yksilöt, joilla on myös päihdeongelma vaikeampi auttaa pidättäytyä alkoholin tai muiden lääkkeiden käyttöä. Ihmiset, jotka ovat molemmat antisosiaalinen persoonallisuushäiriö ja skitsofrenia ovat vähemmän todennäköisesti noudattamaan hoito-ohjelmiin ja ovat todennäköisesti pysyvät laitos kuin vankila tai sairaala. Nämä riskit tulee suurentaa, jos antisosiaalinen persoonallisuushäiriö ei hoideta. Tilastot osoittavat, että monet ihmiset antisosiaalinen persoonallisuushäiriö kokemus peruuttamista oireita, kun he saavuttavat 50 vuotiaille.