Lääketiede


Antisosiaalinen persoonallisuushäiriö

* Persoonallisuushäiriö (PD) on jatkuva malli ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä, joka on huomattavasti erilainen kuin mitä pidetään normaalina ihmisen sisällä omaa kulttuuria.

* Persoonallisuushäiriöt on ryhmitelty klustereihin, B, ja C perustuvat hallitseva oireet.

* Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö on nimenomaan levinnyt kuvio unohtuu ja rikkoo toisten oikeuksia ja se voi sisältää oireita kuten louhinta lait, usein valehtelee, alkaen taistelee, puute syyllisyyden ja henkilökohtaisen vastuun ottamisessa, ja läsnäolo ärtyneisyys ja impulsiivisuutta.

* Psykopatian pidetään entistä vakava muoto antisosiaalinen persoonallisuushäiriö. Erityisesti, jotta voidaan pitää psykopaatti, yksilöllä on kokemusta ei ole katumusta tai syyllisyyttä toimistaan lisäksi osoittaa epäsosiaaliseen käyttäytymiseen.

* Psykopaatit ovat usein hyvin epäilyttäviä tai vainoharhainen, jopa verrattuna yksilöiden antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, mikä johtaa yleensä psykopaattinen henkilö on tulkita kaikkia aggressiivista käyttäytymistä heitä kohtaan olevan mielivaltaista ja epäoikeudenmukaista.

* Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö on todennäköisesti seurausta yhdistelmä biologisia / geneettisten ja ympäristötekijöiden.

* Jotkut teorioita biologiset riskitekijät epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö ovat toimintahäiriö tiettyjen geenien, hormonit, tai osissa aivoja.

* Diagnoosit liittyy usein epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö ovat päihteiden, ylivilkkaushäiriön (ADHD), ja lukemisen häiriöt.

* Teorioita elämänkokemusta, että saattaa riskiryhmiin vastaiseen persoonallisuushäiriö ovat historiaa lapsuuden fyysisen, seksuaalinen, tai henkinen väkivalta; laiminlyönti, puute, tai hylkääminen; liittämällä vertaisten kanssa, jotka harjoittavat epäsosiaaliseen käyttäytymiseen; tai joiden vanhemmista, joka on joko antisosiaalinen tai alkoholijuomien.

* Koska ei ole mitään erityistä lopullista testi, joka voi arvioida tarkasti läsnäolo antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, toimijoiden käyttäytyminen mielenterveyteen haastattelussa etsii läsnäolo epäsosiaalinen oireet. Jos kulttuurista kontekstia oireita ei pidetä, epäsosiaaliset persoonallisuuden häiriö on usein väärin diagnosoitu läsnä.

* Tutkimus osoittaa, etniset vähemmistöt ovat usein väärin diagnosoitu kuin ottaa antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, epäasianmukaisesti mikä vähentää hoidon ja rangaistuksen niille yksilöille.

* Vaikka epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö voi olla varsin kestävä hoito, tehokkaimpia ovat yleensä yhdistelmä tiukkaan ja oikeudenmukaiseen ohjelma, joka korostaa opetuksen antisosiaalinen persoonallisuushäiriö yksilöiden taidot, joita voidaan käyttää elää itsenäisesti ja tuottavasti sisällä sääntöjä ja rajoja yhteiskunta.

* Vaikka lääkkeet eivät suoranaisesti käsitellä käyttäytymismalleja, jotka luonnehtivat antisosiaalinen persoonallisuushäiriö, ne voivat olla hyötyä olosuhteissa, kuten masennusta, levottomuus, ja mielialan vaihtelut, että yhteistyö tapahtuu tämän ehdon.

* Hoitamattomana, ihmiset epäsosiaaliset persoonallisuushäiriö ovat vaarassa kehittää tai pahenemista lukemattomia muita mielenterveysongelmia. Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö henkilöt ovat myös vaarassa itsensä vahingoittaminen tai kuolee henkirikosten tai itsemurhaan.

* Monet ihmiset antisosiaalinen persoonallisuushäiriö kokemus peruuttamista oireita, kun he saavuttavat 50 vuotiaille.