Lääketiede


Mitä oireita erottaminen ahdistuneisuushäiriö?

Oireita erottaminen ahdistuneisuushäiriö voi sisältyä

* toistuva liiallinen huolestuneisuus jotain pahaa tapahtuu rakkaitaan tai menettää ne;

* huoleen joko eksymisen tai siepattu;

* toistuvasti epäröinti tai kieltäytyminen mennä päiväkotiin tai kouluun tai olla yksin tai ilman rakkaitaan tai muita aikuisia, jotka ovat tärkeitä innokas lapsi;

* jatkuva haluttomuus tai kieltäytyy mennä nukkumaan yöllä olematta fyysisesti lähellä aikuisten rakkaansa;

* toistuvia painajaisia joka erotettiin ihmisiä, jotka ovat tärkeitä kärsijä;

* ja / tai toistuva fyysiset oireet, kuten päänsärkyä tai vatsakipuja, kun erottaminen joko tapahtuu tai on odotettavissa.

Päästäkseen diagnoosi erottaminen ahdistuneisuushäiriö, vähintään kolme edellä mainituista oireista on kestävät vähintään kuukauden ja aiheuttaa merkittävää stressiä tai ongelmia koulussa, sosiaaliset suhteet, tai jokin muu alue kärsijä elämän. Myös, häiriö ei katsota esiintyvän, jos oireet vasta, kun lapsi kärsii eräiden muiden mielenterveyteen ongelmia, kuten skitsofrenia tai lajin kehitysvammaisuus kutsutaan läpitunkevaa kehityksen häiriö. Koulu kieltäytyminen, kutsutaan myös koulun fobia, voi olla oire erottaminen ahdistuneisuushäiriö, mutta se voi myös esiintyä oireena muiden ahdistunut eikä diagnoosi itse.

Sosiaalinen fobia, myös ahdistuneisuushäiriö, poikkeaa eroahdistusta häiriö, että sosiaalinen fobia on ominaista vakava pelko eniten, jos ei kaikki, sosiaalisissa tilanteissa, ei vain tapahtumia, jotka johtavat irtoamassa ensisijainen omaishoitajat. Tämä sairaus vaikuttaa noin 1% lasten ja nuorten ja jopa 5% Aikuisten.

Yksilöiden sosiaalinen fobia saattaa olla lapsia, teini-ikäiset, tai aikuisten, ja ahdistus voi häiritä ihmisen kyky toimia. Lasten kanssa tämä ongelma saattaa olla vaikeuksia useita tavanomaisesta toiminnasta, kuten leikkivät heidän ikäisensä, puhuu luokassa, tai puhuu aikuisille.