Lääketiede


Mikä on hoito erottaminen ahdistuneisuushäiriö?

Neuvonta, kuin lääkitys, on hoidossa valinta eroahdistusta häiriö, joka on lievä vaikeusasteeltaan. Lapsille, jotka joko eivät ole parantuneet neuvomaan yksin, kärsivät enemmän vakavia oireita, muita emotionaalisia ongelmia lisäksi erottaminen häiriö, hoito tulee koostua lähestymistapoja. Psykoterapia, lääkitys, ja vanhemman neuvonta kolme interventioita on todettu olevan tehokas hoito erottaminen ahdistuneisuushäiriö, erityisesti yhdessä.

Käyttäytymisterapian hoito on toimia suoraan osoitteet käyttäytymisen oireiden erottaminen ahdistuneisuushäiriö. Tämä puheenvuoro on yleensä tehokkaampaa ja vähemmän hankalaa lapselle, jos käyttäytyminen on osoitettu positiivisesti eikä negatiivisesti. Lapsi ei yleensä rangaista edelleen kärsivät oireista, mutta palkitaan pieniä voittoja yli oireita. Esimerkiksi, sijasta lähdeveroa jälkiruoka esikoululainen joka kieltäytyy mennä hänen huoneeseen ja nukkumaan, antaa haleja ja kiitosta lasta, kun hän voi mennä lähelle hänen huoneensa ensin, jälkeen on mahdollisuus mennä ja pysyä viisi minuuttia, pidempi aika hän on hänen huoneessaan ennen ylistetty. Vaikka hän tarvitsee merkittäviä vanhempien tuki ensimmäisessä (esimerkiksi, istuu huoneessa hänen kanssaan vanhemman sylissä, sitten hänen viereensä, sitten huoneen ulkopuolella, kun hän tulee mukava jokaisessa vaiheessa), Tämä lähestymistapa mahdollistaa lapselle tuntea onnistumisen jokaisessa vaiheessa ja kehittää sitä sen sijaan kokee epäonnistumisen tunnetta, mikä yleensä alentaa lapsen todennäköisyys, että voi voittaa hänet ahdistusta. Täytäntöönpano behavioraalinen terapia liittyy yleensä lääkäri antaa vanhemmuutta vinkkejä lapsen huoltajien, säännöllisiä tapaamisia lapsen, ja saattaa sisältää ohjeita opettajille siitä, miten lievittää lapsen ahdistusta.

Kognitiivinen terapia käytetään auttaa lapsia oppimaan, miten he ajattelevat ja lisätä niiden kykyä ratkaista ongelmia ja keskittyä positiivisiin asioihin, jotka ovat meneillään, jopa keskellä heidän ahdinkonsa. Oppimalla keskittyä enemmän positiivisia ajatuksia ja tunteita, lapset voivat tulla avoimemmiksi oppimisen strategioita käsitellä ahdistusta, kuten pelien pelaamiseen, väritys, katsovat televisiota, tai musiikin kuuntelu. Vaikka virallisia rentoutumista tekniikoita, kuten kuvitella itseään rentouttava tilanne voi olla katsottu aiheelliseksi toimia vanhemmille lapsille, Nuoret, ja aikuiset, Jopa pienet lapset voidaan opettaa yksinkertaisia rentoutumista tekniikoita, kuten jäljittelemällä heidän vanhempiensa, ottaen syvä Hengitä, tai hitaasti counting 10 kuten tapoja rauhoittaa itseään.

Jos psykoterapia ei onnistu tai jos lapsen oireet ovat niin vakavia, että ne ovat lähes lamaannuttavaa, lääkitys pidetään varteenotettavana vaihtoehtona. Kuitenkin, Ei ole lääkkeitä erityisesti hyväksynyt Yhdysvaltojen. Ruoka ja lääkkeet Administration (FDA) hoitoon erottaminen ahdistuneisuushäiriö. Selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä (SSRI) kuten fluvoksamiini (Luvox.) on todettu olevan tehokas hoitomuoto erottaminen ahdistuneisuushäiriö.

SSRI-lääkkeitä käytetään lääkkeitä, jotka lisäävät määrää neurokemialliset serotoniinin määrää aivoissa. Nämä lääkkeet toimivat valikoivasti estämällä (esto) serotoniinin takaisinoton aivojen. Tässä lohkossa tapahtuu synapsi, jossa aivosolut (neuronien) ovat yhteydessä toisiinsa. Serotoniini on yksi kemikaalien aivot, joka kuljettaa viestejä eri näiden yhteyksien (synapseja) yhdestä neuroni toiseen.

SSRI työtä pitämällä serotoniinin esiintyy suurina pitoisuuksina synapsien. Nämä lääkkeet eivät tätä estämällä takaisinoton serotoniinin takaisin lähettämistä hermosolu. Takaisinoton serotoniinin vastaa sammuttamalla tuotannon uusien serotoniinin. Siis, serotoniinin viestin pitää siitä tulee läpi. Uskotaan, että tämä, taas, auttaa herättää (aktivoida) solut, jotka on kytketty pois päältä ahdistus, vapauttaa näin lapsen ahdistusta oireet.

SSRI on vähemmän haittavaikutuksia kuin trisykliset masennuslääkkeet (TCAs). Nämä lääkkeet eivät yleensä aiheuta ortostaattista (äkillinen verenpaineen lasku, kun istumaan tai seisten) tai sydämen rytmihäiriö, kuten TCAs. Siis, SSRI-lääkkeitä käytetään usein ensilinjan lääkitystä hoidon erottaminen ahdistuneisuushäiriö. Esimerkkejä SSRI ovat

* fluoksetiinia. (Prozac),

* fluvoksamiinia (Luvox.),

* paroksetiini. (Paxil),

* sertraliini. (Zoloft),

* Sitalopraami (Celexa),

* ja essitalopraami (Lexapro).

SSRI-lääkkeitä käytetään yleensä hyvin siedetty, ja sivuvaikutukset ovat yleensä lieviä. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, ripuli, levottomuus, unettomuus, ja päänsärky. Sivuvaikutukset yleensä häviävät ensimmäisen kuukauden SSRI käyttö. Joillakin potilailla vapina SSRI. The serotonin syndrome (kutsutaan myös serotonergisten [aiheuttama serotoniinin] oireyhtymä) on vakava neurologinen sairaus, johon liittyy käyttöä SSRI, tunnusomaista korkea kuume, takavarikot, ja sydämen rytmihäiriöt. On myös kasvavaan huoleen siitä, että lapset ja nuoret on lisääntynyt riski saada harvinainen reaktio tunne akuutisti (äkillisesti ja merkittävästi) enemmän huolissaan tai vasta masentunut, jopa siihen pisteeseen, että halutaan, suunnittelu, yrität tai erittäin harvinaisissa tapauksissa, lopSerotoniinioireyhtymä henkirikos. Serotonin syndrome, sekä akuutti paheneminen emotionaalisia oireita, on hyvin harvinainen.

Kaikki ihmiset ovat ainutlaatuisia biokemiallisesti niin haittavaikutusten tai puute tyydyttävää tulosta yhdellä SSRI ei tarkoita toista lääkettä tässä ryhmässä ei hyötyä. Kuitenkin, jos joku potilaan perhe oli myönteinen vastaus erityistä lääkkeet, että lääkkeet voivat olla parempi kokeilla ensin. Lääkkeitä, joita saatetaan pitää hoidossa erottaminen ahdistuneisuushäiriö kun SSRI joko eivät toimi tai ovat huonosti siedettyjä ovat trisyklisiä masennuslääkkeitä (TCAs) ja bentsodiatsepiinit. Nämä lääkkeet kehitettiin 1950 ja 1960 masennuksen hoitoon. TCAs työskentelevät pääasiassa lisäämällä tasoa noradrenaliinin aivoissa synapsien, vaikka ne voivat myös vaikuttaa serotoniinin. Esimerkkejä trisykliset masennuslääkkeet

* amitriptyliini. (Elavil),

* desipramiinia (Norpramin),

* nortriptyliini. (Aventyl, Pamelor.),

* ja imipramiini (Tofranil.).

TCAs ovat yleensä turvallisia ja hyvin siedettyjä oikein säädetty ja niitä hallinnoidaan. Yliannostus TCAS voi aiheuttaa hengenvaarallisen sydämen rytmihäiriö. Harvoin, tämä voi tapahtua, vaikka yliannos ei oteta. Jotkut TCAs voi olla myös antikolinergisen haittavaikutuksia, jotka johtuvat estäminen toiminnan hermoja, jotka ovat vastuussa valvonnasta syke, hyvä liike, visuaalinen painopiste, ja syljenerityksen. Näin, Joissakin TCAs voi tuottaa suun kuivuminen, näön hämärtyminen, ummetus, ja huimaus kun pysyvä. Huimaus johtuu alhaisesta verenpaineesta. TCAs olisi myös vältettävä potilailla, joilla on kouristuksia tai joilla on ollut aivohalvaus.

Bentsodiatsepiinit ovat yleensä vähiten määrätty ryhmä lääkkeitä lapsille kärsii eroahdistusta häiriö. Tämän ryhmän lääkkeiden uskotaan työtä lisäämällä toimintaa rauhoittava kemikaalien aivot. Bentsodiatsepiinit ovat klonatsepaami (Klonopin.) ja alpratsolaami (Xanax). Valitettavasti, on mahdollinen riski lapsen tulla riippuvaiseksi bentsodiatsepiinit. Nämä lääkkeet ovat yleensä käytettävä vasta viimeisenä keinona, kun lapsi on ollut asian tutkimuksissa kahden muun oppilasryhmän lääkkeitä.