Lääketiede


Mitä oireita mahdollisista kuulo käsittelyn vaikeus?

Lasten kuulo käsittelyn vaikeus on tyypillisesti normaali kuulo ja älykkyys. Kuitenkin, ne on myös havaittu:

* On vaikeuksia maksaa huomiota ja muistaa esitetyt tiedot suullisesti
* Onko ongelmia suorittaa monivaiheinen ohjeet
* Onko huono kuuntelutaito
* Tarvitsevat enemmän aikaa käsitellä tietoa
* On alhainen koulumenestykseen
* On käyttäytymiseen liittyviä ongelmia
* Onko kieli vaikeus (g, he sekoittavat tavu sekvenssit ja ongelmia kehittää sanavarastoa ja ymmärrystä kieli)
* On vaikeuksia lukemisessa, ymmärtäminen, oikeinkirjoitus, ja sanasto

Miten epäillään auditiivinen käsittely vaikeaa diagnosoidaan lapsilla?

Voit, opettaja, tai päivähoidon tuottaja voi olla ensimmäinen henkilö huomata oireita kuulo käsittelyn vaikeus lapsesi. Joten puhu lapsesi opettaja koulun tai esikoulun suorituskyky on hyvä idea. Monet terveydenhuollon ammattilaiset voivat myös diagnosoida APD lapsesi. Ei ehkä jatkuvaa tarkkailua kanssa osallistuville ammattilaisille.

Paljon siitä, mitä tehdään näiden ammattien harjoittajat ovat sulkea pois muita ongelmia. Lastenlääkäri tai perhelääkäri voi auttaa sulkea pois mahdolliset sairaudet, jotka voivat aiheuttaa joitakin näistä samoista oireista. Hän myös mitata kasvua ja kehitystä. Jos sairaus tai häiriö liittyvä kuulemistilaisuus, Saatat olla tarkoitetun otolaryngologist–lääkäri, joka on erikoistunut sairaudet ja häiriöt pään ja kaulan.

Voit selvittää, onko lapsellasi on kuulon ongelma, kuulon arviointi on tarpeen. Audiologist antaa testejä, jotka voivat määrittää pehmein äänteitä ja sanoja ihminen voi kuulla ja muita kokeita, miten hyvin ihmiset voivat tunnistaa ääniä sanoja ja lauseita. Esimerkiksi, yhden tehtävän, Audiologist ehkä lapsesi kuunnella erilaisia numeroita tai sanoja oikea ja vasen korva samalla. Toinen yleinen kuulon tehtäviin kuuluu antaa lapselle kaksi lausetta, yksi kovempi kuin muut, samaan aikaan. Audiologist yrittää tunnistaa käsittelyn ongelma.

Puhe-kieli patologi voi selvittää, miten hyvin henkilö ymmärtää ja käyttää kieltä. Mielenterveyden ammattilainen voi antaa sinulle tietoa kognitiivisesta ja käyttäytymisen haasteet, jotka voivat auttaa ongelmia joissakin tapauksissa, tai hän voi olla ehdotuksia, jotka auttavat. Koska Audiologist voi auttaa toiminnallisia ongelmia kuulon ja jalostus, ja puhe-kieli patologi on keskittynyt kieli, he voivat työskennellä joukkueen kanssa lapsesi. Kaikki nämä ammattilaiset pyrkivät tarjoamaan parhaan tuloksen jokaiselle lapselle.