Medicina


Kako se još uvijek liječi bolest?

Ipak je bolest može izazvati ozbiljna oštećenja na zglobovima, osobito zapešća. To također može oštetiti funkciju srca i pluća. Liječenje još uvijek bolest je usmjeren prema pojedinim područjima upale. Mnogi simptomi su često kontrolirati protuupalnih lijekova poput aspirina ili drugih lijekova nonsteroid (NSAR). Kortizon lijekova (steroidi) kao što je prednizon se koriste za liječenje težih značajke bolesti.

Za pacijente sa perzistentnom bolesti, lijekovi koji utječu na upalni aspekte imunološkog sustava koriste se. Lijekovi sada se koristi analogna su klasični “drugi-line” terapija se koristi kod pacijenata s reumatoidnim artritisom. To uključuje zlato, hydroxychloroquine (Plaquenil), penicilaminom (Cuprimine, Ovisi), azathioprine (Imuran.), metotreksat (Rheumatrex, Trexall), i ciklofosfamid (Cytoxan).

Ipak je bolest

* Ipak je bolest predstavlja s visokim režim pulsacije groznica.
* Ipak je bolest obično povezana s osip bez svrbeža.
* Još uvijek bolest uzrokuje upala zglobova (artritis).
* Uzrok je još uvijek bolest nije poznat.
* Ipak je bolest može biti povezana s upalom unutarnjih organa.
* Još uvijek bolest se dijagnosticira karakteristične kliničke slike. Te značajke uključuju visoku temperaturu prekidima; zajedničke upalu i bol, bol u mišićima, tihi boje lososa osip kože, oticanje limfnih žlijezda ili proširenje slezene i jetre, i upalu pluća (pleuritis) ili oko srca (perikarditis).
* Classic krvne testove za reumatske bolesti su negativni.
* Liječenje je usmjereno prema pojedinim područjima upale.