Orvostudomány


Mi az oka a hirtelen szívmegállás?

Hirtelen halál a leggyakrabban a szívbetegség. A véredények szűk, A szívizom válhat ingerült hiánya miatt a vérellátás. A szívroham (akut miokardiális infarktus), érbe válik teljesen elzáródik egy vérrög, és elég ingerlékenység az izom okozó kamrafibrilláció. Valójában, az oka sok ember mellkasi fájdalom bevezették a kórházba, hogy figyelemmel kísérjék a szívverés és ritmus utaló jelek, hogy vezethet kamrafibrilláció. Hirtelen halál is lehet az első előadást a szívbetegség.

Pangásos szívelégtelenség és a szívbillentyű problémák, mint aorta stenosis (beszűkültek az aortabillentyű) is növeli a hirtelen szívmegállás.

Cardiomyopathia egy tág kategória szívbetegségek, ha a szívizom nem megfelelő szerződést bármilyen okból. Gyakran ez ischaemiás, végzik, ahol a szívizom nem kap megfelelő vérellátást hosszabb ideig, és már nem tudja hatékonyan pumpálni a vért. Az emberek, akiknek ejekciós frakciók (A vér mennyisége pumpált ki a szív minden szívverés) kevesebb, mint 30% jobban ki vannak téve a hirtelen halál (egy normális ejekciós frakció felett 50%). Egyes emberek, kardiomiopátia alakulhat hiányában az ischaemiás szívbetegség.

Gyulladás a szívizom, néven szívizomgyulladás (MYO = az izom + kártya = szív + kór = gyulladás), is okozhat ritmuszavarok. Betegségek, mint a sarcoidosis, amyloidosis, és a fertőzések gyulladást okoznak a szívizom.

Vannak, akik születnek elektromos végző rendszerek, amelyek a hibás, amely jelent számukra nagyobb a kockázata a ritmus zavarok. Néhány miatt a kábelezési, vagy elektromos vezetési rendszer, mint a Wolff-Parkinson-White-szindróma, míg mások a strukturális alapvető szerkezeti problémái a szívben, Marfan-szindróma, mint a.

Tüdőembóliát, A vérrög a tüdő, is okozhatja a hirtelen halál. Rögök a végtagot, és törje le és az áramlás a tüdő, ahol csökken a tüdő azon képességét, hogy oxigént a levegőből, hogy a test. Kockázati tényezői közé tartozik a vérrögök műtét, hosszan tartó immobilizáció (például, kórházi ápolás, Hosszú autós túrák, vagy sík utak), sérülés, vagy bizonyos betegségek, mint a rák.