Orvostudomány


Mi a helyzet a hirtelen szívmegállás a fiatalok?

A fiatalabbak, hirtelen halála egy ritka esemény, de mivel gyakran jár részt vevő személyek az atlétikában, ügyek gyakran a sajtóban. A leggyakoribb ok a hipertrófiás kardiomiopátia (hypertrophia = nő kórosan nagy + kardió = szív + myopathia = beteg izom). Ez a betegség gyakran örökletes, és a falak a kamra nagyobb, mint amennyit kellene. Ez teszi a szivattyú kamrájába a szív kisebb, és a szívnek keményebben kell dolgoznia pumpálni a vért meg a szív. Is, A megvastagodott izom szűkíti a teret a vér áramoljon át az aorta és a többi szerv. Edzés közben, ez a csökkent véráramlás is irritálhatja a szívizomzatot magát, ami kamrafibrilláció, összeomlás, és a hirtelen halál.

Rendellenes koszorúér is okozhat hirtelen halált a fiatalok. A szív egy izom is, és mint minden izom, szükséges vérellátása, hogy oxigént, hogy működjön. Rendszerint, A szívkoszorúerek fekszenek a felületen a szív. Rendellenes erek belevetik magukat a szívizomzatot magát, és lehet, elzáródott, ha a szívizmot, ami körülveszi a kirívóan helyezett arteria facsarván agresszíven, mint a gyakorlat, elzárásakor vérellátása része a szív. Ez irritálja az elektromos rendszert, és okozhat kamrai fibrilláció és hirtelen halál.

Az előzetes részvételi atlétikai fizikális vizsgálat hasznos eszköz a képernyőn gyermekek és serdülők számára a kockázat a hirtelen szívmegállás.

Commotio CORDIS olyan helyzet, amelyben a szív megáll, amikor a mellkas által sújtott egy objektum. Hírek időnként jelentést baseball játékos, aki a hit, a mellkas egy labdát, és összeomlott, mert a szív megáll dobogó. A szív ül a szegycsont mögött, és az elektromos rendszer rövidre kell zárni, ha a közvetlen csapás a tartós.