Orvostudomány


Mi az a reumatológus?

A reumatológus van olyan orvos, aki specializálódott a nonsurgical reumatikus megbetegedések, Különösen arthritis.

Reumatológusok különleges érdekeik tisztázatlan kiütés, láz, arthritis, vérszegénység, gyengeség, fogyás, fáradtság, ízületi-vagy izomfájdalom, autoimmun betegség, és anorexia. Gyakran szolgálnak a tanácsadók, viselkedik, mint az orvosi detektív kérésére a többi orvos.

Reumatológusok van sajátos készségek értékelése a több mint 100 ízületi gyulladás és a különleges érdekek rheumatoid arthritis, spondylitis, arthritis psoriatica, szisztémás lupus erythematosus, antifoszfolipid szindróma, Még kór, dermatomyositis, Sjögren-szindróma, vasculitis, szkleroderma, kevert kötőszöveti betegségben, sarcoidosis, Lyme-kór, osteomyelitis, osteoarthritis, hátfájás, köszvény, mutatható, Vissza Főoldalra, Henoch-purpura Schonlein, szérumbetegség, reaktív artritisz, Kawasaki-betegség, fibromyalgia, erythromelalgia, Raynaud-kór, növekedési fájdalom, iritis, osteoporosis, reflex szimpatikus dystrophia, és mások.

Klasszikus felnőtt reumatológia oktatása tartalmazza a négy év orvosi egyetem, egy év szakmai gyakorlat a belgyógyászat, Két évig tartó belső-gyógyszer rezidens, és két év reumatológia ösztöndíj. Van egy alágainak fórumon reumatológia tanúsítás, által felajánlott amerikai testület of Internal Medicine, amely képes olyan fórumon tanúsítás jóváhagyott reumatológus.

Gyermekgyógyászati reumatológus vannak orvosok, akik specializálódtak, amely átfogó ellátást a gyermekek (valamint családtagjaik) A reumatikus betegségek, Különösen arthritis.

Gyermekgyógyászati reumatológus a gyermekorvosok, akik további 2-3 éves szakirányú képzés gyermekgyógyászati reumatológia és általában fórumon tanúsítvánnyal a gyermek reumatológia.