Orvostudomány


Hogyan Mégis kór kezelt?

Mégis-kór okozhat komoly károkat okoznak az ízületek, Különösen a csukló. Azt is ronthatja a szerepe a szív és a tüdő. A kezelés a Still kór felé irányul az egyes területeken gyulladás. Sok tünetek gyakran ellenőrzik a gyulladáscsökkentő gyógyszerek, például aszpirin vagy más gyógyszerek nonsteroid (NSAID-ok). Kortizon gyógyszerek (szteroidok) például a prednizon kezelésére alkalmas súlyosabb betegség jellemzői.

Azoknál a betegeknél, tartós betegség, gyógyszerek, amelyek hatással vannak a gyulladásos vonatkozásait az immunrendszer használják. Gyógyszerek jelenleg használt analóg a klasszikus “második vonalbeli” terápiák használt rheumatoid arthritisben szenvedő betegeken. Ezek közé tartozik arany, hidroxiklorokvin (Plaquenil), penicillamin (Cuprimine, Függ), azatioprin (Imuran.), metotrexát (Rheumatrex, Trexall), és ciklofoszfamid (Cytoxan).

Még kór

* Még mindig a betegség jelent a magas láz spiking.
* Még mindig a betegség gyakran jár együtt a kiütés nélküli viszketést.
* Még mindig a kór okozza az ízületi gyulladás (arthritis).
* Az ok a Still-betegség nem ismert.
* Még mindig a betegség lehet gyulladás a belső szervek.
* Még mindig a megbetegedést a jellegzetes klinikai jellemzők. Ezek a funkciók közé tartozik a magas váltakozó láz; ízületi gyulladás és a fájdalom, izomfájdalom, halvány lazacszínű bőrkiütés, duzzanat a nyirokcsomók, illetve bővítése a lépben és a májban, és tüdőgyulladás (pleuritis) vagy a szív körül (szívburokgyulladás).
* Klasszikus vérvizsgálat a reumatikus betegségek negatív.
* A kezelés felé irányul az egyes területeken gyulladás.