Orvostudomány


Milyen kezelések hatékony anabolikus szteroidok visszaélés?

Kevés tanulmány a kezelések anabolikus szteroid visszaélések végeztek. A jelenlegi ismeretek jórészt a tapasztalatait néhány orvosok, akik dolgoztak átesett betegek szteroid visszavonása. Az orvosok úgy találták, hogy támogató kezelés elegendő bizonyos esetekben. A betegeket felvilágosították, hogy mit lehet tapasztalatai kivonási és értékelik a szuicid gondolatok. Ha a tünetek súlyosak és hosszabb ideig, gyógyszeres kezelés vagy kórházi kezelés szükséges lehet.

Bizonyos gyógyszerek, amelyek kezelésére használt szteroidok visszavonása visszaad a hormonális rendszer megzavarását követően a szteroidokkal való visszaélés. Egyéb gyógyszerek konkrét elvonási tünetek, például a, antidepresszánsok a depresszió és fájdalomcsillapítók a fejfájás és az izom-és ízületi fájdalmak.

Néhány betegnél segítségre van szükségünk túl gyógyszeres kezelése megvonási tünetek és a kezelés a viselkedési terápia.

Amelyek anabolikus szteroidok addiktív?

Meghatározatlan százalékos szteroid bántalmazók is függővé válnak a gyógyszerek, amint azt a további visszaélések ellenére a fizikai problémák és negatív hatást gyakorolnak a társadalmi kapcsolatok. Is, szteroid bántalmazók általában hosszú időt töltenek időt és pénzt megszerezze a gyógyszereket, ami szintén jelzi, hogy lehet függővé. Egyének, akik visszaélnek szteroidok élvezheti elvonási tünetek, ha abbahagyja a szteroidok, mint például a hangulatingadozás, fáradtság, nyugtalanság, étvágytalanság, álmatlanság, csökkent szexuális vágy, és szteroid utáni sóvárgás. A legveszélyesebb a megvonási tünetek a depresszió, mert néha vezet öngyilkossági kísérlet. Ha nem kezelik, depresszív tüneteket járó anabolikus szteroid visszavonása már ismert, hogy fennáll egy évig vagy annál után bántalmazó abbahagyja a gyógyszer.