Orvostudomány


Mi a kezelés aorta dissectio?

Az ABC az újraélesztés mindig kiemelt.

A sürgősségi osztályon, intravénás tételek kerülnek, monitorok a szívverés és ritmus is csatolni kell, és a kiegészítő oxigén biztosított. Kezelés és diagnosztikai vizsgálatok általában akkor jelentkeznek, ugyanakkor a végleges diagnózist.

A kezdeti gyógyszerek használt irányul csökkenti a vérnyomást, hogy megakadályozzák a további szakadás vagy kár az aorta. Béta-blokkoló gyógyszerek [például, esmolol (Brevibloc), labetolollal (Normodyne, Trandate.), metoprolol (Lopressor., Toprol XL)] csökken az adrenalin fellépés a szív és az erek. Nitroglicerin tágítja a vérereket csökkenti a vérnyomást. Egyedi gyógyszer kombinációk függ a beteg szükségleteinek.

Végül, típusú aorta boncolásokat az aorta ascendens igényel műtéti beavatkozást, mint a választandó kezelés. A terület az aorta, hogy a sérült helyére egy mesterséges graft. Ha az aorta megsérült, ez is szüksége lehet csere vagy javítás.

Orvosi kezelése (nem sebészeti) lehetőleg a B típusú dissectio a leszálló aorta, de ismét, Minden egyes beteg igényeihez egyedileg kell értékelni, hogy a különleges bánásmódot javasolt. Gyógyszer van előírva, hogy agresszíven a magas vérnyomás megelőzésére és az aorta dissectio további sérülések.