Orvostudomány


Mi okozza az aorta stenosis?

Felnőtteknél, három feltétel okoznak aorta stenosis.

1. Progresszív elhasználódása a kéthegyű szelep jelen születése óta (veleszületett).

2. Elhasználódása az aortabillentyű az idősek.

3. Hegesedés az aorta miatt reumás láz, mint egy gyermek vagy fiatal felnőtt.

Kis rl aortabillentyű a leggyakoribb oka az érszűkület betegeknél év alatt 65. Normál aorta szelepek három vékony szórólapok hívják csücsök. About 2% Az emberek születnek aorta szelepes, csak két csücsök (kis rl szelepek). Bár a kéthegyű szelepek általában nem akadályozzák a vér áramlását, ha a beteg fiatal, nem szabad olyan széles körben, mint a normál szelepek három csücsök. Ezért, véráramlás egész kéthegyű szelepek nagyobb turbulens, ami fokozott kopás a szelep szórólapokon. Idővel, túlzott kopás vezet a meszesedés, hegesedés, és a csökkent mozgásképességű a szelep Körülbelülólapok. About 10% A kéthegyű billentyűk jelentősen szűkült, ami a tüneteket és a szív problémái aorta stenosis.

A leggyakoribb oka az aorta stenosis betegek 65 éves és idősebb hívják “szenilis meszes aorta stenosis.” Az öregedés, fehérje kollagén a szelep szórólapok megsemmisül, és a kalcium rakódik a szórólapokon. Turbulence a szelepen nő okozó hegesedés, sűrítés, és stenosis a szelep, ha szelep betegtájékoztató mobilitás csökken meszesedés. Miért ez az öregedési folyamat előrehaladtával okozzanak érszűkület Néhány betegnél a másikban pedig nem ismeretlen. A progresszív betegséget okozó aorta stenosis meszesedés, és semmi az egészséges életmóddal, ellentétben a kalcium, amelyek felhalmozódása a koszorúér okozhat szívrohamot.

A reumás láz egyik feltétele származó kezeletlen fertőzés csoportú streptococcus baktérium. Kár, hogy szelep szórólapokat reumás láz megnöveli turbulencia a szelepen, és több kárt. A szűkülő reumás láz lép fel a fúziós (egymásba olvad) Az élek (commissures) A szelep szórólapok. Reumás érszűkület általában akkor fordul elő bizonyos fokú aorta regurgitáció. Rendes körülmények között, Az aorta billentyű zár, hogy megakadályozzák a vér az aortába áramlik vissza a bal kamrába. A aorta regurgitáció, A beteg szelep lehetővé teszi a szivárgás a vér vissza a bal kamrába, mint a kamrai izmok elernyednek után szivattyúzás. Ezeket a betegeket is bizonyos fokú reumás károsodás a mitrális. Reumás szívbetegség viszonylag ritka jelenség az Egyesült Államokban, kivéve az embereket, akik emigráltak alulfejlett országok.