Medicament


Ce este cardioversia electrică?

În cazul în care medicamentele nu sunt capabili să controleze un ritm cardiac neregulat persistente (cum ar fi fibrilaţie atrială), cardioversia poate fi necesară. După administrarea unei anestezie scurtă de acţiune, unui şoc electric este livrat la perete piept că sincronizează inima şi permite ritmul normal pentru a reporni.

Ce este un stimulator cardiac?

Un pacemaker este un dispozitiv care trimite impulsuri electrice mici pentru a muschiului inimii de a menţine o rată de inima adecvat. Stimulatoare cardiace a preveni în primul rând din inima bate prea încet. Stimulatorul cardiac are un generator de impulsuri (care adaposteste baterie şi un computer mic) şi conduce (fire) care trimite impulsuri de la generatorul de impulsuri pentru a muşchiului cardiac. stimulatoare cardiace noi au multe caracteristici sofisticate care sunt concepute pentru a ajuta la gestionarea aritmii şi funcţia de a optimiza a ritmului cardiac legate de cât mai mult posibil.

Ce modificarea stilului de viaţă ar trebui să fie făcute? - Aritmie (Neregulate Heartbeat)

Ce modificarea stilului de viaţă ar trebui să fie făcute?

* Dacă observaţi că ritmul cardiac neregulat apare mai frecvent cu anumite activităţi, ar trebui să le evite.
* Dacă fum, stop.
* Limita de consumul de alcool.
* Limiteze sau să opriţi utilizarea cafeină. Unii oameni sunt sensibili la cofeina si pot observa simptome de mai mult atunci când utilizează produsele cafeină (cum ar fi ceaiul, cafea, cola si unele medicamente over-the-counter).
* Stai departe de stimulatoare utilizate în tuse şi medicamente rece. Unele medicamente, cum ar contin ingrediente care promovează ritmuri neregulate ale inimii. Citiţi eticheta şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului ce medicamente ar fi mai bine pentru tine.