Medicament


Ce este artrita? Care sunt cauzele artritei?

Artrita este o afecţiune comună featuring inflamaţie. O comună este o zonă a corpului în cazul în care două oase diferite întâlni. O funcţii comune pentru a muta parti ale corpului legate de oasele sale. Artrita înseamnă literal inflamaţie a unuia sau mai multor articulatii.

Artrita este frecvent insotita de dureri articulare. Comun durerea este menţionată ca artralgie.

Există mai multe tipuri de artrita (despre 100 identificate, iar numărul este în creştere). Tipurile de variaza de la cele legate de uzură a cartilajului (cum ar fi osteoartrita) cu cele asociate cu inflamaţia care rezultă dintr-un sistem imunitar hiperactivă (cum ar fi artrita reumatoida). Împreună, mai multe tipuri de artrita alcătuiesc cea mai frecventă boală cronică în Statele Unite.

Cauzele de artrita depinde de forma de artrita. Cauzele includ un prejudiciu (care să conducă la osteoartrita), anomalii metabolice (cum ar fi guta si pseudoguta), factorii ereditari, efect direct şi indirect de infecţii (bacteriene şi virale), şi un sistem imunitar gresit cu autoimunitate (cum ar fi artrita reumatoida si lupus eritematos sistemic).

Artrita este clasificat ca fiind una din bolile reumatismale. Acestea sunt condiţiile care sunt boli individuale diferite, cu diferite caracteristici, tratamente, complicaţii, şi prognoze. Ele sunt similare în sensul că acestea au tendinţa de a afecta nivelul articulaţiilor, muşchii, ligamentele, cartilaj, şi tendoanele, şi mulţi au potenţialul de a afecta alte domenii interne ale corpului.