Medicament


Care sunt simptomele artritei şi semne?

Simptomele de artrita includ funcţia de durere şi limitat de articulaţii. Inflamaţie a articulaţiilor de la artrită este caracterizată prin rigiditate articulară, umflătură, roşeaţă, si caldura. Sensibilitate de comun inflamat poate fi prezent.

Multe forme de artrită, deoarece acestea sunt boli reumatice, poate cauza simptome care afectează diferite organe ale corpului care nu implică în mod direct nivelul articulaţiilor. Prin urmare, simptomele la unii pacienţi cu anumite forme de artrita pot include, de asemenea, febră, glanda umflarea (inflamarea ganglionilor limfatici), scădere în greutate, oboseală, senzaţie de rău, şi chiar simptome de la anomalii de organe, cum ar fi plămânii, inimă, sau rinichii.

Cine este afectat de artrita?

suferinzi Artrita includ bărbaţi şi femei, copii şi adulţi. Aproximativ 350 milioane de oameni din întreaga lume au artrita. Aproape 40 milioane de persoane din Statele Unite sunt afectate de artrita, inclusiv peste un sfert de milion de copii!

Mai mult de 27 milioane de americani au osteoartrita. Aproximativ 1.3 milioane de americani sufera de artrita reumatoida.

Mai mult de jumătate dintre cei cu artrită sunt sub 65 de ani. Aproape 60% de americani cu artrita sunt femei.