Medicament


Cum este diagnosticat artrita, şi de ce este important un diagnostic?

Primul pas în diagnosticul de artrita este o întâlnire între medic şi pacient. Medicul va revizui istoria simptomelor, examina pentru inflamaţia articulaţiilor şi deformare, precum şi ca pune întrebări despre sau să examineze alte părţi ale corpului pentru inflamaţie sau semne de boli care pot afecta alte zone corpului. În plus, anumite sânge, urină, comune de fluid, şi / sau teste cu raze X poate fi comandat. Diagnosticul se va baza pe modelul de simptome, de distribuţie a articulaţiilor inflamate, şi orice sânge şi constatările cu raze X. mai multe vizite pot fi necesare înainte ca medicul poate fi sigur de diagnostic. Un medic cu pregătire specială în artrită şi boli asociate este numit un reumatolog (vezi mai jos).

Multe forme de artrita sunt mai mult de o supărare decât gravă. Totuşi, milioane de oameni suferă de zi cu zi cu durere şi invaliditate de artrită sau a complicaţiilor sale.

diagnostic precoce şi precis poate ajuta pentru a preveni producerea unor daune ireversibile şi handicap. În mod corespunzător programele ghidat de exerciţiu şi odihnă, medicamente, fizioterapie, şi opţiuni de chirurgie poate idealiza rezultatelor pe termen lung pentru cei cu artrită.

Trebuie remarcat faptul că atât înainte, cât şi mai ales după diagnosticul de artrita, comunicarea cu medicul curant este esenţială pentru o sănătate optimă. Acest lucru este important din punct de vedere al medicului, astfel ca el / ea poate să fie conştienţi de capriciile simptomele pacientului, precum şi toleranţa şi acceptarea lor de a tratamentelor. Este important din punct de vedere al pacienţilor, astfel încât să poată fi siguri că au o înţelegere de diagnostic şi modul în care condiţia nu şi le-ar putea afecta. De asemenea, este crucial pentru utilizarea în condiţii de siguranţă a medicamentelor.