Medicament


Poliarticulară juvenilă artrita reumatoida

Artrita poliarticulară juvenilă reumatoidă este forma în care patru sau mai multe articulatii sunt implicate după şase luni de boală. Acest formular este mai severă, atât din cauza numărului mare de articulaţii implicate şi faptul că ea tinde să se înrăutăţească în timp. Acesti copii pot avea o mare de dificultate cu activităţile normale şi trebuie să fie tratate agresiv.

Din punctul de un medic de vedere al, cel mai important lucru este de a aduce artrita inflamatorie sub control cât mai repede posibil. Tipic, Acest lucru implică cel puţin medicamente care reduc inflamaţia, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Acest lucru poate necesita, de asemenea, utilizarea unor medicamente destul de puternice, dar este important să recunoaştem că acestea sunt necesare pentru a reduce simptomele si a preveni deteriorarea permanentă. Un lucru să urmăriţi pentru este folosirea steroizilor (de exemplu, prednison). În cazurile severe, Acest lucru poate fi necesar, dar aceasta nu este o “real” soluţie. Steroizi face pacienţii cu artrită simt minunat, dar e ca si cum mizeria sub covor zdrobitoare. Totul arata bine, dar chiar nu este. Luând prea mult steroizi pentru o lungă perioadă cauze o mulţime de probleme, cum ar fi mic de statură şi oase slabe. Ori de câte ori ne sunt necesare pentru a pune un copil pe medicamente steroizi, vrem să le dezvăţa cât mai repede posibil. Medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sunt de ajuns pentru multi copii cu poliartrită reumatoidă juvenilă artrita reumatoida, dar cazurile mai severe pot necesita mai agresiva “linia a doua” medicamente, cum ar fi fotografii de aur, sulfasalazină, sau metotrexat. Cazurile severe care necesită steroizi sau medicamente de linia a doua ar trebui să fie sub îngrijirea unor medici cu experienţă.

O formă nouă de medicamente, biologice numite TNF-blocante, este acum disponibil. Factorului de necroză tumorală alfa (TNF-alfa) este o substanta de celule din organism, care are un rol important în promovarea inflamaţie. Prin blocarea acţiunii de TNF-alfa, TNF-blocante reduce semnele şi simptomele de inflamaţie. Etanercept (Enbrel) este o auto-injectabil TNF-blocker, care este injectat in piele de două ori pe săptămână şi este indicat pentru reducerea semnelor şi simptomelor de artrită moderat la sever activă poliarticulară-curs reumatoidă juvenilă la pacienţii care au avut un răspuns inadecvat la unul sau mai multe boli- modificarea medicina(cu). Infliximab (Remicade) este un anticorp perfuzat intravenos, care blochează efectele TNF-alfa. Remicade este administrat prin perfuzie intravenoasă la fiecare două luni. Remicade este eficace pentru tratarea artritei reumatoide juvenile şi poate duce la o reducere semnificativă şi prompte în activitatea bolii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Adalimumab (Humira) este, de asemenea, o auto-injectabil TNF-blocker care reduce semnele şi simptomele moderate la poliarticulare sever artrită juvenilă inflamatorie la copii 4 ani sau mai mult.