Medicament


Care este scopul de terapie fizică pentru persoanele cu artrita?

Persoanele cu artrita au adesea încheieturi înţepenite – în mare măsură, deoarece evita mişcările care pot să mărească durerea. Prin mobilizarea articulaţiilor artritice, totuşi, rigiditate si durere inrautati. Prin urmare, oameni cu artrita beneficiază adesea de terapie fizica. Un terapeut fizic te poate învăţa cum să lucreze în rigiditate, fără a deteriora în continuare dumneavoastră în comun. Fizioterapia, de asemenea, este util după un accident, cum ar fi de o scădere, şi după o intervenţie chirurgicală în comun, în special pentru înlocuirea comun artificiale.

Terapia ocupationala pot învăţa cum să reduce efortul pe articulaţii în timpul activităţilor de zi cu zi. ergoterapeuţi vă poate arăta cum să modificaţi casa ta şi medii de la locul de muncă pentru a reduce propuneri care ar putea agrava artrita. Acestea pot prevedea, de asemenea, atele pentru mâinile sau încheieturile, şi să recomande dispozitive de asistenţă pentru ajutor în sarcini cum ar fi conducerea, baie, pansament, menaj şi anumite activităţi de muncă.

Care este scopul de terapie fizica?

Scopul terapiei fizice este de a obtine o persoană înapoi la punctul în care el sau ea poate îndeplini normal, activităţile de zi cu zi fără dificultate.

Conservarea gama larga de mişcare este esenţială pentru a menţine capacitatea de a efectua activităţi de zi cu zi. Prin urmare, creşterea gamei de mişcare a unei comune este accentul principal de terapie fizică. rezistenţă Building in muschii din jurul implicat în comun, de asemenea, este extrem de important, deoarece muschii puternici pot stabiliza mai bine un joint slăbit.

terapeuţi fizice vor furniza si exercitii concepute pentru a păstra puterea şi utilizarea a articulaţiilor dumneavoastră. Ele vă pot arăta cea mai bună modalitate de a trece de la o poziţie la alta şi, de asemenea, vă pot învăţa cum să utilizaţi, cum ar fi mersul pe jos ajutoare cârje, un baston sau o trestie de zahăr, dacă este necesar.

Care sunt cateva din beneficiile de programe de terapie ocupaţională şi fizică?

Există multe beneficii la care participă la un program de terapie fizică şi ocupaţională, inclusiv:

* Puteţi câştiga educaţia despre tipul de artrita, astfel încât să puteţi fi bine informat.
* Dacă sunteţi supraponderal, un plan de dietă va fi creat pentru a reduce stresul de excesul de greutate pe articulaţii sprijinirea de spate, şi picioarele. (Ca încă, nici o dietă specifică — altul decât un regim alimentar conceput pentru pierderea în greutate — sa dovedit a fi de ajutor pentru artrită.)
* Puteţi obţine consiliere picior de îngrijire, inclusiv alegerea de pantofi bine-montaj, cu absorbţie a şocurilor tălpi exterioare şi sculptate (ortetic) tălpi interioare turnate exact la conturul de fiecare picior.
* Veti invata metode terapeutice pentru a calma disconfort şi îmbunătăţească performanţele prin diverse tehnici fizice şi modificări de activitate.

Ce tehnici voi învăţa?

* Odihnă. Bed restul ajută la reducerea inflamaţiei atât comune şi durere, şi este util mai ales atunci când sunt afectate mai multe articulatii si oboseala este o problemă majoră. Restul comun individuale este cel mai util atunci când artrită implică una sau doar mai puţine îmbinări. atele Custom pot fi făcute să se odihnească şi să sprijine articulaţiilor inflamate şi un guler moale poate sprijini gât în timp ce sunteţi aşezat sau în picioare.
* modalităţile termică. Aplicarea pachete de gheata sau de încălzire tampoane, precum şi sub formă de căldură adâncă furnizate prin ecografie şi pachete de cald, poate ajuta la calmarea durerii locale. Căldură relaxează, de asemenea, spasme musculare din jurul articulatiilor inflamate. articulaţiilor şi muşchilor de încălzire cu o baie caldă sau un duş înainte de exercitarea vă poate ajuta să exercite mai uşor.
* Exerciţiu . Exercitiul este o parte importantă a tratamentului artritei, care este cel mai eficient atunci când este efectuată în mod corespunzător în fiecare zi. Medicul dumneavoastră şi Terapeutul va prescrie un program pentru tine, care pot varia ca nevoile de schimbare.