Medicament


Care sunt simptomele osteoartritei?

Osteoartrita este o boală a articulaţiilor. Spre deosebire de multe alte forme de artrita care sunt boli sistemice, cum ar fi artrita reumatoida si lupus sistemic, osteoartrita nu afecta si alte organe ale corpului. Cel mai frecvent simptom este durerea de osteoartrita în comun afectate(cu) după utilizare repetitive. Mixt de durere este, de obicei mai rău mai târziu în ziua. Nu poate fi umflarea, căldură, şi scârţâind a articulatiilor afectate. Durere şi rigiditate a articulaţiilor poate apărea, de asemenea, după perioade lungi de inactivitate (de exemplu, şedinţe într-un teatru). În osteoartritei severe, Pierderea completă a pernei cartilajului cauzele frecare între oase, determinand durere la repaus sau durerea cu Motion Limited.

Simptomele osteoartritei variază mult de la pacient la pacient. Unii pacienţi pot fi debilitaţi de simptomele lor. Pe de altă parte, altele pot avea simptome extrem de puţine, în ciuda de degenerare dramatice ale articulaţiilor aparent pe X-raze. Simptomele de asemenea, poate fi intermitent. Nu este neobişnuit pentru pacienţii cu boală artrozică a articulaţiilor degetelor de la mâini şi genunchi să aibă intervale de ani de durere-free dintre simptome.

Osteoartrita de genunchi este adesea asociat excesului de greutate părţii superioare a corpului, cu obezitate, sau antecedente de leziuni repetate şi / sau intervenţii chirurgicale în comun. degenerarea cartilajului progresivă a articulaţiilor genunchiului poate duce la deformarea curbură şi exterioare ale genunchilor, care este menţionată ca fiind “bowlegged.” Oamenii cu osteoartrita a articulaţiilor a greutăţii (cum ar fi genunchi) se poate dezvolta o avarie. Şchiopătînd poate agrava ca cartilaj mai degenerează. La unii pacienţi, durere, schiop, şi disfuncţii în comun nu poate răspunde la medicamente sau alte măsuri conservatoare. Prin urmare, osteoartrita severe ale genunchilor este unul dintre cele mai frecvente motive pentru procedurile de înlocuire totală genunchi chirurgical în Statele Unite ale Americii.

Osteoartrita a coloanei vertebrale cervicale sau a coloanei vertebrale lombare, provoacă dureri în gât sau spate scăzut. Bony pinteni, osteofite numit, că forma de-a lungul coloanei vertebrale artritic poate irita nervilor spinali, provoacă dureri severe, amorţeală, şi furnicături ale părţilor afectate ale corpului.

Osteoartrita duce la formarea de greu, extinderi osoase ale articulaţiilor mici ale degetelor. extinderea Classic osoase ale articulaţiei mici de la sfârşitul degetele se numeşte un nod Heberden lui, numit dupa un medic britanic foarte renumit. Deformare osos este un rezultat al os pinteni de osteoartrita în comun. Un alt comune osos butonul (nod) are loc la mijlocul comun de degete la multi pacienti cu osteoartrita şi se numeşte un nod Bouchard lui. Dr. Bouchard a fost un medic celebru francez care a studiat, de asemenea, pacienţii cu artrită la sfarsitul anilor 1800. Heberden şi nodurile Bouchard nu pot fi dureroase, dar ele sunt adesea asociate cu limitarea mişcării de comun. Apariţii caracteristică a acestor noduri deget pot fi de ajutor în diagnosticarea osteoartritei. Osteoartrita de comune la baza degetului mare al piciorului duce la formarea unui inflamaţie la picior. Osteoartrita de degete şi degetele de la picioare poate avea o bază genetică şi pot fi găsite în numeroşi membri de sex feminin ale unor familii.