Medicament


Ce este artrita septica?

Septic, sau infecţioase, artrita este infecţia uneia sau mai multor articulatii de microorganisme. În mod normal, în comun este lubrifiat cu o cantitate mica de lichid care este menţionată ca lichidul sinovial sau lichid în comun. Lichidul normal în comun este steril şi, dacă îndepărtat şi cultivate în laborator, microbii nu va fi găsit. Cu artrita septica, microbii sunt identificabile într-un fluid comun afectat.

Cel mai frecvent, artrita septica afectează o singură comună, dar ocazional mai multe articulatii sunt implicate. Articulatiilor afectate variază oarecum în funcţie de microbul care a cauzat infectia si factorii de risc predispozanţi a persoanei afectate. artrita septica este numit, de asemenea, artrită infecţioasă.

Artrite septice

* artrita septica este infecţia uneia sau mai multor articulatii de microorganisme.
* Septice artrita poate fi cauzata de bacterii, viruşi, şi ciuperci.
* Riscuri pentru dezvoltarea de artrita septica include medicamente imun-suprimarea, intravenoasă de abuz de medicamente, trecut comun boală, prejudiciu sau o intervenţie chirurgicală, şi boli subiacente medicale, inclusiv diabet zaharat, alcoolism, secera de celule bolii, boli reumatice, şi tulburări de deficit imunitar.
* Simptomele de artrita septica includ febră, frisoane, precum şi dureri articulare, umflătură, roşeaţă, rigiditate, si caldura.
* Septice artrita este diagnosticată prin identificarea fluidele infectate comun.
* Septice artrita este tratat cu antibiotice şi drenaj a fluidului comune infectate din comun.