Medicament


Ce se întâmplă în chirurgia comun de înlocuire?

o intervenţie chirurgicală de înlocuire comun implică înlocuirea unui comun distrus cu o articulaţie artificială. În genunchi sau protezarea chirurgicală a şoldului, articulaţie artificială este facut din metal şi plastic. În cazul de comun de înlocuire în mână, comun nou este cel mai frecvent compus din cauciuc siliconic sau ţesuturi pacientului, cum ar fi o parte din tendon.

Comune de intervenţie chirurgicală de înlocuire, de asemenea, cunoscut sub numele de artroplastie, este foarte comun. În fiecare an,, chirurgi ortopezi efectua mii de operatii chirurgicale de înlocuire comune în SUA. (Cele mai multe dintre aceste proceduri sunt efectuate pe articulaţiilor mari a greutăţii, cum ar fi soldurile si genunchii.) Comune de intervenţie chirurgicală de înlocuire în mână este de obicei folosit în tratarea artritei severe care implică articulatiile mici de mână.

Solduri si genunchi primi stres continuu de la mersul pe jos, funcţionare, activitatea sportivă, sau de rănire şi sunt mai frecvent afectate de purtarea de cartilaj (degenerative artrită) decât articulaţiilor mână. Totuşi, articulaţiile de la mana face stresul experienţă în utilizarea de zi cu zi, şi pentru că articulaţiile sunt mai mici de mână, aceste presiuni sunt concentrate pe o suprafaţă mai mică. Rata extrem de mare de stres de suprafaţă poate cauza cartilajului buna comun să poarte-a lungul anilor. Ca cartilaj degenerează, os care stau la baza devine expus. Atunci când se mişcă deteriorat în comun, freaca os pe os care provoacă durere, umflătură, limitarea mişcare, şi cauzează frecvent o senzatie de măcinare sau popping. În plus, forme de artrită, care sunt cauzate de inflamarea tesuturilor mucoasei comun afectează frecvent articulaţiile mici ale mâinilor şi încheieturilor de a provoca distrugerea în comun. Exemplele includ poliartrită reumatoidă şi artrită psoriazică.