Medicament


Care sunt diferitele opţiuni chirurgicale? – comun de aspiraţie

Optiunile chirurgicale includ

1. de curăţare a cartilajului anormale şi os, îndepărtarea inclusiv de os pinteni,
2. fuziune din comun, şi
3. comune de intervenţie chirurgicală de înlocuire.

Tratamentul chirurgical optim de artrită de mână încheietura mâinii şi variază de la pacient la pacient şi se bazează pe mai mulţi factori. Aceşti factori includ vârsta pacientului, mână dominaţia, ocuparea forţei de muncă, Nivelul de durere, obiectivele funcţionale, şi care stau la baza bolilor.

Când este curăţarea chirurgicala comun cea mai bună alternativă?

Chirurgicale de curăţare a comun, sau procedura de salvare, se face de obicei în cazurile de începutul anului “uzură” artrita în cazul în care există osoase dureroase pinteni sau, în cazuri de artrita reumatoida, în cazul în care există o cantitate mare de ţesutul inflamat. Indepartarea de os pinteni este util mai ales atunci când implică artrita articulaţiilor la capetele degetelor (interfalangiene distale sau articulare DIP).

Ce este o fuziune comun? Atunci când este cea mai bună opţiune chirurgical?

Fuziune a unei comune implica indepartarea comune şi chirurgical “fixare” os se încheie astfel încât cele două oasele efectiv deveni un os solid. Această procedură se termină toate de mişcare la care comune şi elimină astfel de durere. Beneficia de fuziune este ameliorarea durerii şi Dezavantajul este eliminarea mişcare la topit în comun, care pot împiedica funcţia. Această opţiune chirurgical este rezervat pentru pacienţii cu artrită avansat.

fuziune comună este de obicei cea mai bună opţiune chirurgicală la pacienţii care sunt mai tineri şi foarte active. pacienţii mai tineri nu pot fi candidaţi pentru înlocuirea în comun, din cauza cererii ridicate de stres pe articulaţii care însoţesc niveluri mai ridicate de activitate. Această cerere a crescut de stres se poate purta rapid dintr-o articulaţie artificială.

Când este o intervenţie chirurgicală de înlocuire comun cea mai bună opţiune chirurgical?

intervenţie chirurgicală de înlocuire comun în mână este o opţiune excelentă pentru tratarea artritei de mână în vârstă, pacienţii low-activitate şi pentru cei cu artrita reumatoida. intervenţie chirurgicală de înlocuire comună poate oferi durere de relief, degetul gamă creştere de mişcare, şi de a îmbunătăţi funcţia de mână.