Medicament


Cum pacientul recupera după artroscopie?

Imediat dupa operatie arthroscopic, pacienţi pot fi adormit, mai ales în cazul în care un anestezic general a fost utilizat. Medicamente sunt administrate pentru controlul durerii, dacă este necesar. În cazul în care un anestezic local a fost utilizat, nu poate fi nici o durere, la toate imediat după procedura de. Dacă un anestezic spinării sau regional a fost folosit, nu poate fi amorţeală şi slăbiciune a extremităţii ca, treptat, rezolvă înainte ca pacientul este trimis acasa.

Incizii chirurgicale de la artroscopie sunt mici. De obicei, ele constau din mai multe 5 mm (1/4 inch) incizii pe ambele părţi ale comun, care sunt bandajate dupa operatie. Bandaj poate absorbi o parte din tesut de drenaj de la aceste site-uri rană. Bandaj ar trebui să fie înlăturat numai sub îndrumarea a intervenţiei chirurgicale sau o asistentă medicală. Ar trebui să fie păstrate în alt mod la fel de uscat ca posibil în primele zile dupa operatie. Pacienţii ar trebui să informeze biroul lor imediat medicul dacă apar dureri neobişnuite în comun, umflătură, roşeaţă sau căldură, sau dacă au răni implicaţi în comun.

Pentru câteva zile după artroscopie, pacienţi va fi, în general, a cerut să se odihnească şi ridica comun în timp ce se aplică pachete de gheata pentru a reduce durerea şi umflarea. Dupa operatie, un program de exercitii este treptat a început că întăreşte muşchii din jurul comune şi previne cicatrizare (contractura) din jur ţesuturilor moi. Scopul este de a recupera stabilitatea şi puterea de comun rapid şi în condiţii de siguranţă, prevenind în acelaşi timp acumularea de ţesut cicatricial. Acest program este o parte esenţială a procesului de recuperare pentru un rezultat optim a acestei proceduri.