Medicament


Cum este tratată amiloidoză?

Tratamentul iniţial de amiloidoză implică corectarea insuficienţă de organ şi tratarea altor boli care stau la baza (cum ar fi mielomul, infecţie, sau inflamaţie). Boala este frecvent descoperită după deteriorarea organelor semnificativă a avut deja loc. Prin urmare, stabilizarea funcţiei de organe este o ţintă iniţială de tratament. Cea mai frecventă cauză de deces în amiloidoză sistemică este insuficienţă renală.

Evrei sefarzi şi turcii moşteni o boală genetică numită familială mediteraneană Febră, care este asociat cu amiloidoză şi caracterizat prin episoade de “atacuri” de febră, comun, şi dureri abdominale. Aceste atacuri pot fi prevenite cu colchicină medicaţie. Armeni şi evrei aşkenazi au, de asemenea, o incidenţă mai mare a atacurilor Febră mediteraneană familială, dar nu suferă de boli de depunere amiloidului. Alte rapoarte de amiloidoză în familii sunt extrem de rare.

Cercetatorii sunt înscrieţi în prezent la pacienţii cu amiloidoză primară în cadrul studiilor clinice cu ajutorul unui medicament chimioterapie cancer (melfalan [Alkeran]), coroborat cu măduvă osoasă transplantul de celule stem. Rezultatele au fost promiţătoare, iar acest tratament combinaţie este oferit pentru eradicarea la pacienţii cu amiloidoză selectat, cu condiţia că această condiţie care stau la baza medicală a pacientului este adecvată. Aceste opţiuni de tratament agresiv cu transplantul de celule stem şi doze mari de chimioterapie sunt o descoperire adevărat în tratarea acestor pacienţi.

amiloidoză familială poate fi acum vindecat cu transplant de ficat. Această opţiune necesită un diagnostic precis al specific de proteine, care cauzează boala.

Amiloidoză

* Amiloidoza este o tulburare care rezultă din proteine anormale (amiloidului) depozitelor în ţesuturile organismului.
* Amiloidoza poate apărea ca o boală izolat sau ca rezultat al unei alte boli.
* Simptomele la pacienţii cu amiloidoză rezultat din funcţionarea anormală a organelor implicata.
* Diagnosticul de amiloidoză se face cu o biopsie de ţesut implicate.
* opţiuni de tratament pentru amiloidoză depinde de tipul de amiloidoză şi implică corectarea insuficienţă de organ şi tratarea orice condiţii care stau la baza.