Medicament


Valva aortica Stenoza

* Stenoza aortica este îngustarea valvei aortice, împiedică livrarea de sânge de la inimă la corpul.

* Stenoza aortică pot fi cauzate de congenital valva aortica bicuspid, valva aortica zguduit de febră reumatică, şi purtarea de valva aortica la vârstnici.

* Stenoza aortica poate determina durere în piept, leşin, şi insuficienţă cardiacă duce la dificultăţi de respiraţie.

* Ecocardiografie şi cateterism cardiac sunt teste de important in diagnosticarea si evaluarea severitatea de stenoză aortică.

* Pacienţii cu stenoză aortică sunt oferite, de obicei, antibiotice înainte de orice proceduri care ar putea introduce bacterii in sange, cum ar fi procedurile dentare şi cabinete.

* Pacienţii cu stenoză aortică, care au simptome pot solicita înlocuirea valvelor inimii chirurgical.

Ce s-ar putea găsi medicul la pacienţii cu stenoză aortică?

Arterele carotide transporta sangele de la aorta la creier şi sunt cel mai apropiat arterelor la valva aortica, care poate fi simţit de către medicul de examinarea gâtului. Pacienţii cu stenoză aortică semnificative au o linie în sus întârziat şi intensitate mai mică de puls carotidian, care se coreleaza cu severitatea îngustării. Stenoza aortica valva provoacă turbulenţe semnificative de sânge care curge în timpul contracţiei a ventriculului stâng care rezultă într-un murmur tare. Intensitatea sonoră a murmur nu, totuşi, corelează cu severitatea de stenoză. Pacienţii cu stenoză uşoare pot avea murmur tare, în timp ce pacienţii cu stenoză severă şi de insuficienţă cardiacă nu poate pompa suficient sange pentru a determina mult de un murmur.