Medicine


Kako je še vedno bolezen zdravili?

Še vedno je bolezen lahko povzroči resne poškodbe sklepov, predvsem zapestja. Prav tako lahko poslabša delovanje srca in pljuč. Zdravljenje Still bolezen je preusmeril na posameznih področjih vnetja. Mnogi simptomi pogosto pod nadzorom s protivnetnimi zdravili, kot so acetilsalicilna kislina ali drugi nesteroidni zdravili (Nesteroidnih protivnetnih zdravil). Kortizona zdravil (steroidov) , kot je prednizon se uporabljajo za zdravljenje hujše značilnosti bolezni.

Pri bolnikih s trajno boleznijo, zdravil, ki vplivajo na vnetna vidike imunskega sistema so uporabljeni. Zdravila, ki se zdaj uporabljajo so podobna klasični “druge izbire” zdravljenja za bolnike z revmatoidnim artritisom. Ti vključujejo zlato, hidroksiklorokin (Plaquenil), penicilamin (Cuprimine, Odvisno od), azatioprina (Imuran.), metotreksatom (Rheumatrex, Trexall), in ciklofosfamidom (Cytoxan).

Še vedno je bolezen

* Še vedno je bolezen predstavlja z visoko vročino vozlanje.
* Še vedno je bolezen je pogosto povezano z izpuščajem brez srbenje.
* Še vedno je bolezen vedno povzroča vnetje sklepov (artritis).
* Vzrok za bolezen še vedno ni znana.
* Še vedno je bolezen je lahko povezana z vnetjem notranjih organov.
* Še vedno je bolezen, ki jo diagnosticira značilne klinične značilnosti. Te značilnosti so visoka vročina prekinitvami; vnetje sklepov in bolečine, bolečine v mišicah, šibek lososove barve kože izpuščaj, otekanje limfnih žlez ali povečano vranico in jetra, in vnetje pljuč (plevritis) ali okrog srca (perikarditis).
* Classic krvne preiskave za revmatične bolezni, so negativni.
* Zdravljenje je usmerjeno na posameznih področjih vnetja.