Medicine


Alternative za Treating Hot Bliskavice

* Vsaka ženska izkušnje menopavzi drugače. Zdravljenje, če je to potrebno, je usmerjen predvsem simptome, ki so prisotni.

* Hot utripa imajo izkušnje s številnih, ne pa vse ženske v postopku menopavzi. Vroče flash je občutek toplote, so včasih povezane z rdečico, da se lahko razširi po telesu in jih spremlja potenje.

* Pogosto pa ni preprosto ugotoviti, ali določen simptom je posledica menopavzi. Zdravnik se je treba posvetovati v zvezi s simptomi, ki so novi ali zaradi neznanega vzroka.

* Medtem ko “natural” menopavzi sredstva so lahko učinkoviti, obstaja pomanjkanje raziskav o varnosti in učinkovitosti v mnogih od teh pravnih sredstev. Neželeni učinki zdravil na recept pravna sredstva so na splošno bolje razumeti od tistih over-the-counter zdravinaravnih8220;natural” zdravljenja ali pravnih sredstev.

* Najbolj učinkovito zdravljenje za vroče utripa, je estrogen. Vendar pa, tveganja in koristi tega zdravljenja, je treba skrbno pretehtati, ki jih ženske in njene zdravnika.

* Druga zdravila na recept, vključno SSRIs, prav tako lahko učinkovit pri lajšanju vroče utripa.

* Brez recepta proizvode, ki so bili uporabljeni za zdravljenje vroče utripa vsebuje fitoestrogene (rastlinske estrogene), črna cohosh, in vitamin E. Vendar pa, študije, ki potrjujejo njihovo učinkovitost in dolgoročne varnosti so nepopolne ali pomanjkljive.