Medicine


Kaj zdravljenja so na voljo za zvočno obdelavo težavah?

Veliko raziskav je še vedno potrebna za razumevanje APD težav, motenj, povezanih s, in najboljše intervencije za vsakega otroka ali odraslega. Več strategije so na voljo za pomoč otrokom s slušnimi težavami predelavo. Nekateri od teh so na voljo na tržišču, vendar niso bili v celoti raziskana. Vsako izbrano strategijo je treba uporabiti pod vodstvom skupine strokovnjakov, in učinkovitosti strategije je treba oceniti. Raziskovalci se trenutno preučuje različne pristope za zdravljenje. Nekaj strategij, ki si lahko slišal vključujejo:

* Zvočna trenerji so elektronske naprave, ki omogočajo osebi, da se osredotoči pozornost na govorca in zmanjša motnje hrupa v ozadju. Pogosto se uporabljajo v učilnicah, kjer učitelj nosi mikrofon za prenos zvoka in otrok nosi slušalke za sprejem zvoka. Otroci, ki nosijo slušne aparate jih lahko uporabljajo poleg slušnega trener.
* Okoljskih sprememb, kot učilnice akustika, umestitev, in lahko sedeže pomoč. Avdiologa lahko predlaga načine za izboljšanje poslušanje okolja, in on ali ona bo lahko spremlja vse spremembe v predstavitvi stanja.
* Vaje za izboljšanje jezikovnih krepitev sposobnosti lahko povečajo sposobnost za učenje novih besed in povečati otrokovo jezikovno bazo.
* Slušni spomin opremo, postopek, ki zmanjšuje podrobne informacije, da več osnovnih zastopanje, lahko pomaga. Prav tako, neformalno zvočna metodami usposabljanja, se lahko uporabljajo učitelji in terapevti za reševanje posebnih težav.
* Slušne integracije usposabljanje se lahko spodbuja z zdravniki kot način za dosego usposobljenosti slušnega sistema in izkrivljanje zmanjša sluha. Vendar pa, Trenutne raziskave ni dokazano koristi tega zdravljenja.