Medicament


Care sunt cauzele unei aritmii?

Aritmii pot fi cauzate de mai mulţi factori diferiţi, inclusiv:

* Boală coronariană
* dezechilibrele electrolitice în sânge (cum ar fi de sodiu sau potasiu).
* Modificări în muşchi inima ta.
* Prejudiciu de la un atac de cord
* procesul de vindecare după intervenţii chirurgicale pe cord.

ritmuri cardiace anormale pot să apară, de asemenea, în “normal, sănătos” inimă.

Care sunt tipurile de aritmii?

* Contractii atriale premature. Acestea sunt bate timpurii suplimentare care provin din atria (camerele superioare ale inimii). Acestea sunt inofensive şi nu necesită tratament.
* Contracţii ventriculare premature (PVC). Acestea sunt printre cele mai frecvente aritmii şi apar la persoanele cu şi fără cardiopatie. Aceasta este omisă emoţie trăim cu toţii, ocazional,. La unele persoane, acesta poate fi legate de stres, prea multa cofeina sau nicotina, sau prea mult exerciţiu. Dar, uneori,, PVC poate fi cauzata de boli de inima sau de dezechilibru electrolitic. Oamenii care au o mulţime de PVC, şi / sau simptome asociate cu acestea, ar trebui să fie evaluate de către un medic inima. Totuşi, în majoritatea oamenilor, PVC sunt de obicei inofensive şi necesită rareori un tratament.
* Fibrilaţie atrială. AF este un ritm cardiac neregulat foarte frecvente care cauzeaza atria, camerele superioare ale inimii de a contracta anormal.
* Flutter atrial. Aceasta este o aritmie cauzată de unul sau mai multe circuite rapide în atrium. flutter atrial este de obicei mai organizat şi regulate decât fibrilaţie atrială. Acest aritmie apare cel mai frecvent la persoanele cu boli de inima, şi în prima săptămână după chirurgie cardiacă. De multe ori se converteşte la fibrilaţie atrială.
* Paroxistice supraventriculare tahicardie (PSVT). O rapidă a ritmului cardiac, de obicei, cu un ritm regulat, provenind de la mai sus ventriculi. PSVT începe şi se termină brusc. Există două tipuri principale: tahicardie calea accesoriu şi tahicardie prin reintrare AV nodale (vezi mai jos).
* cale accesorie tahicardie. Un ritm cardiac rapid, datorită o cale anormală suplimentar sau conexiune între atrii si ventriculi. Impulsurile de călătorie prin căi suplimentare, precum şi prin ruta obişnuită. Acest lucru permite impulsurile de a călători în jurul inimii foarte repede, cauzând inima să bată neobişnuit de repede.
* AV nodal reintrare tahicardie. Un ritm cardiac rapid ca urmare a mai mult de o cale prin nodul AV. Aceasta poate provoca palpitatii, leşin sau insuficienţă cardiacă. În multe cazuri,, acesta poate fi reziliat folosind o simpla manevra efectuată de un profesionist medical instruit, medicamente sau un stimulator cardiac.
* Tahicardie ventriculară (V-Tach). Un ritm cardiac rapid provenind de la camerele de jos (sau ventricule) a inimii. Rata rapidă împiedică inima de la umplere în mod adecvat cu sânge; prin urmare, mai puţin sânge este capabil de a pompa prin corpul. Acest lucru poate fi o aritmie grava, mai ales la persoanele cu boli de inima, şi poate fi asociată cu mai multe simptome. Un medic inima ar trebui să evalueze acest aritmie.
* Fibrilaţie ventriculară. O neregulat, ardere dezorganizată a impulsurilor de la ventriculi. Ventriculi tolba şi sunt în imposibilitatea de a contractului sau pomparea sângelui în organism. Aceasta este o urgenţă medicală care trebuie tratată cu resuscitare cardiopulmonara (CPR) şi defibrilare cât mai curând posibil.
* Sindromul QT lung. Intervalului QT este zona de pe electrocardiogramă (ECG) care reprezintă timpul necesar pentru a muşchiului cardiac de a contracta şi apoi recupera, sau pentru impuls electric la foc impulsuri şi apoi reîncărcaţi. Atunci când a intervalului QT este mai mult decât normal, aceasta creşte riscul de “torsada vârfurilor,” o forma de viata în pericol de tahicardie ventriculară. Sindromul QT lung este o afectiune mostenita, care poate provoca moartea subita la tineri. Acesta poate fi tratata cu medicamente antiaritmice , stimulatorul cardiac, electrice cardioversia, defibrilare, implantat cardioverter / defibrilator sau terapia de ablatie.
* Bradiaritmie. Acestea sunt ritmuri lente inima, care pot apărea în sistemul de boală a inimii de conducere electrica. Exemplele includ disfuncţie de nod sinusal şi bloc cardiac.
* Nod sinusal disfuncţie. Un ritm cardiac lent din cauza unei anormale SA (sinus) nod. Nod sinusal disfuncţie este tratat cu un stimulator cardiac.
* Inima bloc. Un bloc de întârziere sau completă a impuls electric cum trece de la nod sinusal la ventriculi. Nivelul de bloc sau întârzierea poate să apară în nodul AV sau sistemul său de-Purkinje. Inima poate să bată neregulat şi, de multe ori, mai lent. Dacă grave, bloc cardiac este tratat cu un stimulator cardiac.