Medicament


Ce este boala lui Still?

Încă boala, o tulburare featuring inflamaţie, este caracterizat prin febra mare îmbogăţire, efemer (tranzitoriu) culoarea somonului erupţii cutanate, şi / sau artrita. Boala lui Still a fost descris pentru prima data la copii, dar ea este acum cunoscut să apară, mult mai puţin frecvent, la adulţi (în care este menţionată ca adult-debutul bolii lui Still).

Care sunt cauzele bolii lui Still?

Au fost o serie de şcoli de gândire în ceea ce priveşte cauza(cu) de boala lui Still. Un concept este faptul că boala Still este din cauza infectării cu un microb. O alta idee este ca boala Still este o tulburare hipersensibil sau autoimune. De fapt,, cauza de boala lui Still nu este încă cunoscută.

Cum se potriveşte lui Still boala în cu artrita reumatoidă juvenilă?

Boala Still este un tip de artrita reumatoidă juvenilă (ARJ) şi este, de asemenea cunoscut ca sistemice cu debut ARJ. De “sistemică” aceasta se înţelege că, împreună cu inflamatii articulare ea de obicei, începe cu simptome şi semne de sistemice (organism la nivel) boală, cum ar fi febra mare, glanda umflarea, şi organ intern implicare. Boala lui Still este numit după fizicianul englez Sir George F. Încă (1861-1941).

Care sunt semnele si simptomele de boala lui Still?

Boala lui Still, de obicei, începe cu sistemice (organism la nivel) simptome. Oboseala extrema poate însoţi valuri de febra mare, care creşte zilnic la 102 de grade F (39 grade C) sau chiar mai mare şi rapid a reveni la niveluri normale sau de mai jos. Febră piroane apar adesea la aproape acelaşi timp, în fiecare zi. O erupţie cutanată slab culoarea somonului caracteristic vine şi trece şi nu mâncărime.

Lipsa poftei de mancare, greaţă, şi pierderea în greutate sunt comune. Există, de asemenea, de obicei umflarea ganglionilor limfatici, extindere a splinei şi ficatului, şi durere în gât. Unii pacienti dezvolta inflamaţie în jurul inimii (pericardită) and lungs (pleurită), cu acumulare de lichid în jurul inimii ocazionale (efuziune pericardicşi plămâniiungs (efuziune pleurală). Artrită, cu umflarea articulaţiilor, apare adesea după erupţii cutanate si febra au fost prezente de ceva timp. Desi artrita poate fi trecut cu vederea iniţial din cauza naturii impresionant de simptome sistemice, toată lumea cu boala lui Still dezvolta în cele din urmă dureri articulare şi umflarea. Acest lucru implică, de obicei, mai multe articulaţii (artrită poliarticulară). Orice comune pot fi afectate, deşi există modele preferenţial de implicare comune în boala lui Still.