Medicament


Care este gradul de o tumoare?

Gradul unei tumori se referă la modul anormale celulele canceroase căutaţi sub un microscop şi cât de repede tumorii este probabil să crească şi răspândirea. Patologul determina gradul tumorii folosind tesut pentru biopsie eliminat. Sistemul de clasificare următoarele poate fi folosit pentru tumorile cerebrale adulţi:

Gradul I

Tumora creste lent, a celulelor care să arate similar cu celulele normale, si foarte rar se raspandeste in tesuturile din jur. Este posibil pentru a elimina întregul tumorii prin intervenţie chirurgicală.

Gradul II

Tumora creste lent, dar se poate răspândi în ţesutul în apropiere şi poate deveni o tumora de calitate superioară.

Gradul III

Tumora creste rapid, este probabil să se răspândească în ţesutul în apropiere, şi celulele tumorale arata foarte diferit de celulele normale.

Gradul IV

Tumora creste foarte agresiv, a celule care arata foarte diferit de celulele normale, şi este dificil de tratat cu succes.

Sansele de recuperare (prognoză) şi alegerea tratamentului depinde de tipul, calitate, şi localizarea tumorii şi dacă celulele canceroase rămân după o intervenţie chirurgicală şi / sau s-au răspândit în alte părţi ale creierului.

Tipuri de tumori cerebrale Adulti

Măsură sau răspândirea de cancer este de obicei descrisă ca fiind etape. Nu există nici un sistem de stadializare standard pentru tumorile cerebrale. Tumorile cerebrale primare se pot raspandi in cadrul sistemului nervos central (creierul şi măduva spinării), dar ele rar răspândit în alte părţi ale corpului. Pentru tratarea, tumorile cerebrale sunt clasificate în funcţie de tipul de celule în care tumora a început, localizarea tumorii in sistemul nervos central, şi de gradul tumorii.

Tipuri de tumori cerebrale adulţi includ următoarele:

Brain stem Gliomas

Acestea sunt tumori care se formeaza in trunchiul cerebral, parte a creierului conectate la măduva spinării. Acestea sunt adesea de calitate superioară. Trunchiul cerebral gliomas care sunt de grad înalt sau răspândirea pe scară largă în întreaga creierului stem sunt dificil de tratat cu succes. Pentru a preveni deteriorarea creierului ţesutului sănătos, stem gliom creierului este de obicei diagnosticat fara biopsie.

Pineală Astrocytic tumorală

Tumorile pineale formă sau în apropierea glanda pineală. Glanda pineala este un organ mic in creier care produce hormonul melatonină, o substanţă care ajută la controlul nostru de dormit şi waking ciclu. Exista mai multe tipuri de tumori pineale. Tumorile pineale astrocytic sunt astrocytomas care au loc în regiune pineală şi poate fi orice grad.

Pilocytic Astrocitomul (gradul I)

Astrocytomas sunt tumori care începe în celulele cerebrale numite astrocite. astrocytomas Pilocytic creşte lent şi, rareori, răspândit în ţesuturile din jurul lor. Aceste tumori apar cel mai frecvent la copii şi tineri. Ei, de obicei, pot fi tratate cu succes.

Difuze Astrocitomul (gradul II)

astrocytomas difuze creşte lent, dar de multe ori răspândit în ţesuturile din apropiere. Unele dintre ele progrese la un grad mai mare. Ele apar cel mai frecvent la adulţii tineri.

Astrocitomul anaplastic (gradul III)

astrocytomas anaplastic sunt numite, de asemenea, astrocytomas maligne. Ele cresc rapid şi răspândit în ţesuturile din apropiere. Celulele tumorale arata diferit de celulele normale. Vârsta medie a pacienţilor este în curs de dezvoltare astrocytomas anaplazic 41 ani.

Glioblastom (gradul IV)

Glioblastomas sunt astrocytomas maligne care cresc si se raspandesc agresiv. Celulele arata foarte diferit de celulele normale. Glioblastomul este, de asemenea, numit glioblastomul multiform sau astrocitom de gradul IV. Ele apar cel mai adesea la adulţi cu vârste cuprinse între 45 şi 70 ani.

Tumorile Oligodendroglial

tumori Oligodendroglial incepe in celulele creierului numite oligodendrocite, care susţin şi hrănesc celulele nervoase. Note de tumori oligodendroglial includ următoarele:

* Oligodendroglioma (gradul II): Oligodendrogliomas sunt tumori cu creştere lentă, cu celule care arata foarte mult ca celule normale. Aceste tumori apar cel mai frecvent la pacienţii cu vârste cuprinse între 40 şi 60 ani.

* Anaplazic oligodendroglioma (gradul III): oligodendrogliomas anaplastic se dezvolta rapid si celulele arata foarte diferit de celulele normale.

Mixte Gliomas

gliomas mixte sunt tumori cerebrale care conţin mai mult de un tip de celule. Prognosticul este afectată de tipul de celule cu gradul cel mai înalt prezente în tumoră.

* Oligoastrocytoma (gradul II): Oligoastrocytomas sunt tumori cu creştere lentă format din celule care arata ca astrocite şi oligodendrocitele.

* Anaplazic oligoastrocytoma (gradul III): Acestea sunt oligoastrocytomas de calitate superioară. Vârsta medie a pacienţilor este în curs de dezvoltare oligoastrocytomas anaplazic 45 ani.

Tumorile Ependymal

tumori Ependymal începe de obicei în celule care linia de spaţii în creier şi în jurul măduvei spinării. Aceste spatii contin lichid cefalorahidian, un lichid care perne şi protejează creierul şi măduva spinării. Note de tumori ependymal includ următoarele:

* Gradul I şi gradul II ependimoame: Aceste ependymomas creşte lent şi au celule care arata foarte mult ca celule normale. Acestea pot fi de multe ori scos complet de chirurgie.

* Anaplazic ependymoma (gradul III): ependymomas anaplastic cresc foarte repede.

Meduloblastomul (gradul IV)

Medulloblastomas sunt tumori cerebrale care incep in partea inferioara a creierului. Acestea sunt formate din celule cerebrale anormale într-un stadiu incipient de dezvoltare. Medulloblastomas sunt de obicei găsite la copii sau adulţi tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 40 ani. Acest tip de cancer se poate răspândi de la creier la nivelul coloanei vertebrale prin lichidul cefalorahidian.

Tumorile pineale parenchimale

Pineala parenchimului forma tumori din celulele parenchimatoase sau pinocytes, celulele care alcătuiesc cea mai mare glanda pineală. Acestea diferă de tumori pineale astrocytic, care sunt astrocytomas care se formeaza in tesutul care sprijină glanda pineală. Note de tumori pineale parenchimale includ următoarele:

* Pineocytomas (gradul II): Pineocytomas sunt tumori cu creştere lentă pineala care apar cel mai frecvent la adulţi cu vârste 25 pentru 35.

* Pineoblastomas (gradul IV): Pineoblastomas sunt rare şi foarte maligne. Ele apar de obicei la copii.

Tumorile meningeale

Meningeală forma tumori în meninge, straturi subţiri de ţesut care acoperă creierul şi măduva spinării. Tipurile de tumori meningeale includ următoarele:

* Gradul I meningiom: Meningioamele sunt cele mai frecvente tumori meningeale. Calitate 1 Meningioamele sunt cu creştere lentă şi benigne. Ele se gasesc cel mai des la femei.

* meningioame gradul II şi III şi Hemangiopericitoamele: Acestea sunt rare tumori maligne meningeale. Ele cresc repede si sunt susceptibile de a răspândi în creierul şi măduva spinării. Meningioamele de grad III sunt mai frecvente la bărbaţi. Hemangiopericytomas reapar adesea după tratament şi majoritatea dintre ei răspândit în alte părţi ale corpului.

Germeni celulelor tumorale

Germeni tumori de celule provin din celule germinale, celule care au rolul de a forma sperma in testicule sau de ouă din ovare. Aceste celule se pot deplasa in alte parti ale corpului si forma tumori. Tipuri de tumori cu celule germinale includ germinomas, carcinoame de celule embrionare, choriocarcinomas, şi Teratomas. Ele pot aparea oriunde in organism si pot fi benigne sau maligne. În creier, ele formează, de obicei, în centrul, lângă glanda pineală, şi se pot răspândi în alte părţi ale creierului şi măduvei spinării. Majoritatea tumorilor cu celule germinale apar la copii.

Craniopharyngioma (gradul II)

Craniopharyngiomas apar în regiunea Sellar a creierului, în apropierea glandei pituitare. Glanda pituitara este un organ mic de marimea unui bob de mazăre, situata la baza creierului. Aceasta glanda multe controale a funcţiilor organismului, în special creşterea. La adulţi, aceste tumori apar cel mai frecvent după vârsta de 50 ani. Craniopharyngiomas posibilitatea să apăsaţi pe ţesutului cerebral vitale şi simptome să apară. Tumorile pot bloca, de asemenea, de lichid în creier şi poate determina umflarea. Prognosticul este bun pentru craniopharyngiomas care sunt complet eliminate în chirurgie.

tumori hipofizare, de asemenea, să apară în această regiune.

Recurente Adult Brain tumoare

Recurente tumoră pe creier adult este o tumora care a recidivat (întoarce) dupa ce a fost tratată. Adult tumorile cerebrale adesea se repete, uneori mulţi ani după prima tumorii. Tumora poate veni înapoi în creier sau în alte părţi ale corpului.

Tumorile cerebrale metastatice

Tipurile de cancer care de obicei răspândit la creier sunt cancerul de plămâni, sân, necunoscut primar site-ul, melanomul, şi de colon. Aproximativ jumatate din tumorile metastatice măduva spinării sunt cauzate de cancer pulmonar.

Prognosticul depinde de urmatoarele:

* Dacă pacientul este mai tânără decât 60 ani.

* Dacă există mai puţin de 3 tumori la nivelul creierului şi / sau a măduvei spinării.

* Localizarea tumorilor in creier şi / sau a măduvei spinării.

* Cât de bine tumorii răspunde la tratament.

* Fie tumorii primare continuă să crească sau răspândirea.

Prognosticul este mai bun pentru metastazele cerebrale de cancer la sân decât la alte tipuri de cancer primar.

Prognosticul este mai rău pentru metastaze cerebrale la cancer de colon.