Soru Sor...!

CEVAP » Genel

Atkestanesi yağının hazırlanışı

(2 posts)
  1. aysun


    Kabuklarının kolay açılması için, 1 gece önce sıcak suda bekletin.

    * Kabuklarını soyun ve meyvesini rendeleyin.

    * 1 litrelik kavanozun yarısını atkestanesi rendesiyle doldurun.

    * 2 asprini suda ezerek rendeye ilave edin. Kavanozun kalan kısmını saf zeytinyağı ile doldurun.

    * Hergün 1 kez çalkalamak üzere, kızgın güneş gören biryere 45 gün bırakın.

    * 45 günün sonunda süzün. Yağ kısmını cam şişelere doldurduktan sonra serin bir yerde muhafaza edin.

    10 years once
  2. aysun


    MERHABA BEN YAPTIM ATKESTANESİ YAĞI AMA ASPİRİN KOYMADIM İÇİNE BENCE ÇOK FAYDALI
    ELLERİMDEKİ KAHVERENKLİ LEKELER GEÇMEK ÜZERE

    8 years once